Prijava

Да ли сте ви свесни колико ће се нове дефке мање оцењивати тиме што се автомацки отвара "најпопуларније" кад се кликну дефке? Дај бар подесите да се автомацки пребацује на најновије.

Ма да, па сви да кликају накнадно на популарне....
Популарне долазе од најновијих, па не би требало да буде проблема док год се читају најновије, ако се не читају, нема ни популарних, јебига.

али нема популарних ако се не читају најновије довољно.

Тако је, то треба да буде довољан подстицај на читање нових... Ваљда нам није тол'ко тешко да кликнемо, мајку му :)

Mislim da odabrane treba da budu prve, ne znam, tako mi deluje najlogičnije... Ja bih zamenila mesta popularnim i odabranim, samo to...

Бар "Најновије" стоји са стране али мислим да се неће много кликтати на то. Одабране се могу гледати преко експанзије, ал' ко нема, јебига. Не свиђа ми се ова промена. Бар што се тога тиче. :)

Виђећемо како иде овако, како се оцјене понашају па ћемо реаговат' ваљда, тј каизен :)

ne sviđa mi se nova vukajlija. ;(

Kajzen će reagovati za jedno 2 godine :))

Шта кажете на падајућу листу?

Кликнеш "Дефиниције" испадне ово што је у овом бару испод и кликнеш где хоћеш да идеш. Већина неће ни провалити овај бар испод.

OPALIM TE GOLIM lolololo

zaista, moglo bi doci do konvergencije globalnom maksimumu

ne postoji optimalnije resenje, bar ne kada smo ograniceni resursima i vremenom iako ih ima prebrojivo mnogo, zato moramo da primenimo ovu heuristiku

па и није нека хеуристика

Људи нема ође проблема,.. У опцији популарних дефиниција налази се свега 30 истих, тако да је велика вероватноћа да се читају и оне дефиниције са опције најновијих... Једино ако се неко задовољи са тридесет дефиниција, па не мора више да чита... Мада, нису баш сви таки.

Meni je sve o.k. osim jedne stvari. Ne možeš direktno sa foruma više da odeš na komentare, nego moraš prvo na definicije. Jedino to.

Pretraga je netragom nestala, vidjeste li je vi?

Taso, Definicije - Arhiva - pa malo dole desno.

Hvala, ne snađoh se najbolje.

Тако, само на тацну им дај Кајзене, одма да се отвори и чет и форум и дефке и реакције у сплит скрину, да људи не морају да кликћу.