Како молим? *Дефка рилејтед*

1. Ne možeš direktno sa foruma više da odeš na komentare, nego moraš prvo na definicije

Opak udar na sektu.
    Ja ću stavim taj link u bukmarks odmah u chrome da kliknem :)

2. I ja mislim da treba odlazak na definicije po difoltu treba da otvara najnovije pa ko želi, nek posle ide na najpopularnije.

Čini mi se da ovako iz najpopularnijih ne bi silazile Brusove, Džonijeve, Profove, itd., itd. ...

3. A sa koliko defka ulazi u popularne?

na beloj Vukajliji je bilo sa 11 u plusu.

4. stvarno, koliko treba plusova da uniđeš u populrane

5. Нема везе са темом, ал да не отварам нову за ситницу. Треба нешто да се метне поред логоа, пола екрана празно боктејебо. Начи претрага нека, или може ко пре са све новим дефиницијама.

6. Da se otvori tema "Predloži za popularne" kekekek

7. пола екрана празно боктејебо

staviće kaizen neke reklamice koje ne mogu ni krunom da se ukinu

8. Нека стави, само да не блеји нако празно. Ружно јеботе.

9. jeste nekako pusto...

10. Jedino je sranje što otvara popularne kad klikneš na definicije umesto da otvara odabrane. Ovako će popularne uskoro da budu ocenjenije od odabranih. Video sam da je sinoć više ljudi sugerisalo ovo ali da kaizen nije promenio. Jebeš ga nije to ne znam kakva matematika samo da popularne i odabrane zamene mesta.

11. meni ovo ok
    jedna mi čuči u popularnim, jedna u odabranim xe-xe

12. Ti si navikao na odabrane, tebe boli uvo, šta mi sirotinja sa sajta da radimo?

13. šta mi sirotinja sa sajta da radimo?

Lajferišite! :)

14. Коментаришите!

15. između ostalog...

16. uzrujao sam se

standardno :)

17. Država duradi nešto AV AV Kako je nekad sve bilo dobro a sad ništa nije dobro kako je nekad bilo dobro a sad nije AV AV Đovak, porez i Monako AV AV

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.