U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Al priznaj da si zalizan i da imaš rep ko Nik Sloter i havajsku majicu? Ovako nešto :)
http://4.bp.blogspot.com/-vBjRcstqhWw/TdPcOhUN34I/AAAAAAAAA8c/rKG7i1QK8XE/s1600/58758224.jpg
imam kosu do dupeta i bradu do stomaka. zašto si pun predrasuda, Valdemare?
EDIT: i nemam havajsku košulju u garderobi :)
Ma zezam se, otkud znam :) Lupam.
http://images.wikia.com/adventuretimewithfinnandjake/images/1/11/Heres_johnny.jpg
+1
Svaka čo'eku čast, ali to iskreno jadno deluje.
Панинаро Ниче,
Жарково ти кличе
Унапред се извињавам на овоме, али Штулић може да га пуши. Ем је пичкетина, ем је глуп као курац. Ретард флагује песме на јутјубу, па оно, роде, да не бијеш мало битку са ветрењачама. Давно сам ја рекао да ћу се макар куповином албума, макар колико толико одужити људима који су допринели неком поправљању расположења, уживањем у њиховим радовима итд. Е да, и нека га пуши. Има у инат да узмем плочу смрдљивог Плавог оркестра, и да му пошаљем рачун, са све писмом да његов албум никада нећу купити. Фура се да је уметник, е па роде, уметник по дефиницији треба да буде срећан кад види да га и клинчадија прати и качи његове песме, ја бих био срећан кад би ико прочитао ишта моје, а надам се да ћу икада нешто и написати. Љига.
Притом, један Блек Сабат може да изда албум након 40 година и да га окачи на Јутјуб. Па данас и ако хоће нешто да прода, лакше ће продати ако има на Јутјубу, јер ће неко и послушати то, и решити да купи, ето да ужива, да јебено буде испуњен на неки начин. Овако ће неко наћи на торенту, неко ће одустати од њега и излапели дркаџија ће га опет попушити. И треба. Проблем је што је он сву сељанију тог свог Балкана понео са собом, у себи. Неће је се отарасити ни да умре. Јер је он први у реду сељачина са ових простора која трипује да није сељачина.
Онај сељак Бора је макар толико човек да је маси људи пиратске дискове потписивао. Ако дође, попишаћу му се на слику.
И не, нећу рећи да је лош текстописац, јако добар је. Овде причам о њему као појави и то раздвајам од његових радова. Тако да немојте да ме смарате са тиме. Радови су му квалитетни, а он је смрадина. Не бих волео да се врати. Да макар толико остане човек и у нечему буде доследан.
Što je više kleveta i laži Štulić mi je miliji i draži
http://vukajlija.com/forum/teme/54444-vratice-se-dzoni?strana=4#post_2458195
Оволика количина буттхурта у једном посту забрињава.
Ко што сам рекао, није ОК то што човек ради, али опет и немам неко право да да се буним кад ниједну пару нисам дао за албуме Азре или на било који други начин се ''новчано захвалио'' Џонију за мјузу. Мени ни из џепа ни у џеп.
Е САД, још једном да се поновим - тај његов рат против ветрењача никуд не води и мало квари ''ОНУ'' слику о Џонију коју ја још увек имам у глави - бунтовника који је као симбол једне генерације (нажалост, не моје) одјебао из ове змијске јаме када је схватио куда ЈУГА незаустављиво јури и да не жели да дозволи таласу гована и лудила, којег су плански подигли мишеви из свих 6 рупа оне државе када више није било велике мачке, да га понесе као неке друге (Бору рецимо) и од идола те исте генерације створи олињалог кера који лаје на све без неког резона само да би се чуло да је још жив; УПРАВО то сада постаје. Штета, није леп призор.
Јебига, није на месту то пљување сад (и ја сам био у првим редовима када сам чуо за претње тужбама од стране њега), као да се терети за нешто, као да су сви чекали да Џони повуче први потез да би могли да распале ''ТИ СИ КРИВ! НЕМАШ ПРАВА ДА СЕ ЈАВЉАШ САД!''.
И да дам одговор на тему - Неће. Поготову не да би учествовао у паради кича и безумља званој Фарма или како год.
Мислим да ова тема нема разлог да постоји, и да свака дискусија о Џонију и Азри треба да се пресели на стару тему, која бар има пристојан први пост.
http://vukajlija.com/forum/teme/4690-branimir-dzoni-stulic?strana=1
http://www.youtube.com/watch?v=E0gLk-yvWME
A šta se svi bune što čovek traži svoja autorska prava? Pa jebiga, on je to pisao i svirao i pevao, i šta sad, treba da ćuti i da puši? Da je toliko procentualno popularan među populacijom neke normalne zemlje, imao bi para da ne zna šta će sa njima. Mogu da zamislim osećaj čoveka koji je muzička legenda, čije se pesme vrte svuda, a on od toga nema ni pišljive pare, i, što neko reče, taksira po Holandiji.
Ako mu je do para što ne dođe napravi par koncerta ovde i zaradi debele pare. Ako mu nije do para zašto ga onda zabole kurac što je neko okačio njegovu pesmu? Debilan mu je fazon.
а можда и неће кекеке
дош'о сам само да супишем, боли ме за Штулића :*
http://www.youtube.com/watch?v=jTEbF9QsffM
Bio jer dobar autor...
Bog vas jebo, hit bi bilo otvoriti temu gde neće biti istovara đubreta o svojemu estetskome ukusu, voistinu eruditivnome a jopet tananome...
А што би остављао другима да зарађују на ономе што је он радио, посебно када је у питању Кроација рекордс, и када се зна однос неких из Загреба и генерално из Хрватске према њему, и какво су све блато бацали по њему? И сад они да зарађују милионе на њему онако фрајерски, да њему не дају ни ћорав динар?
Нисам видео да ће да тужи неког торенташа или јутјубисту,њима уклања линкове. Што мени као кориснику н одговара, ал ко зна како бих се ја понашао да сам толико генијалних ствари написао. У сваком случају, има право да то ради.
И волео бих да се врати, ал му не бих отишао на концерт, јер колко видим он је у фазону сад да пева нека говна, неке обраде, а то ме ич не интересује. Капирам да бих се сморио ко кад сам отишао да гледам Забрањено пушење кад су славили 20 година рада и почели тек да певају са Кустурицом она говна.
Са друге стране, да знам да ће да пева Азрине ствари, платио бих не знам колико, па макар он сам седео на бини са акустичном гитаром.
И пре него што било ко крене да пљује, треба да има на уму да би за коментарисање неких поступака прво морао да буде у стању да схвати човека, а то нико одавде није у стању, сем ако се иза неког од налога на Вукајлији не крије неко из бендова који су харали по бившој Југославији и зна шта је Џонију у глави.
Treba da radi kao Karleuša, znači? Napravi par koncerata i uzme lovu? Ali Karleuši svi plaćaju za emitovanje njene muzike, izdaje CD-ove, furaju je medijske kuće, ima gomilu advokata, a on?
A, sta serete vi o njegovom flegovanju vidoja po jutubu i tuzenju za autorska prava?
Kada su poceli da kradu gejakcije i defke i kace ih na devetgag i slicne kurce vukli ste ovde kajzena za rukav ko neke sise i trazili da uradi nesto.
On je covek za razliku od vas uradio nesto sto zaista ima neku vrednost i ima pravo to i da stiti. Pomucite se vi malo oko necega, pa kad vam i ponude kintu za to nesto,
da vidim da li cete tako da razmisljate.
On je to stvorio, on ima jedini prava da to i kaci. Kao sto i kaci.
Jebote, da vidim da vam neko malo udje u auto, provoza po gradu i vrati i kae "Znas macori, nou harm dan, samo sam se malo provozal", jel bi isto rekli "Halal ti majstore, ionako je cevru, nisam ni mislio da ga vozim. Ok je i sto nista nisi pitao, vec samo uzo, posluzi se". E pa isto je i sa autorskim pravima. Naucite vec jednom da nije sve Bogom dano i budite zahvalni sto mozete da uzivate u piratima, a jos bi da jeftino sticete popularnost kanalima zasnovanim na tudjim delima. Jadno.