Vratiće se Džoni?!

  1. A, sta serete vi o njegovom flegovanju vidoja po jutubu i tuzenju za autorska prava?
    Kada su poceli da kradu gejakcije i defke i kace ih na devetgag i slicne kurce vukli ste ovde kajzena za rukav ko neke sise i trazili da uradi nesto.

    +1
    Ja sam imao sličnu situaciju, da sam morao da pišem Rapidšeru i Megauploadu i Rapidserbia i ne sećam se više kome još, valjda onom Mediafireu da skidaju linkove mojih piratizovanih programa, jer je to nešto od čega leba jedem. Krstarica me je piratizovala bez ikakvog pardona, svima pred nosom, pa su skinuli pod pretnjom krivične tužbe. Što, da nisam i ja smrad koji tužaka okolo? Stavite se na mesto čoveka, nije on samo lik iz video-spotova i glas iz pesama, to je čovek koji plaća račune i živi kao ti i ja, a za to mu, je li, trebaju pare.

  2. Dajte bre ljudi pričamo o skidanju pesma sa jutjuba, to je ciganisanje na kub. Za ovo ostalo i treba da tuži ako mu neko koristi nešto njegovo a nema pravo. Ali skidanje pesama je sramota.

    Pazi da Keruša ne zaradi pare od autorskih prava i prodatih albuma hahahahhaha. Ovde niko ne može da živi od toga a ne ta kreštava krava koju ne vole ni oni koji slušaju grand seljanu.

    Ne vidim ništa loše u tome da dođe i napravi koncert pod uslovom da svira Azrine pesme i zaradi debeo keš ako mu pare trebaju. Zašto je to loše?
    Sve u svemu moraš da budeš težak ganci i da skidaš pesme sa jutjuba jbg.

  3. Мој ортак добио 50 јура што му је песма била хит недеље на 202 и вртела се пар пута. Могу да замислим колико би то изашло за рецимо Џонијеве песме.

  4. Auuu, ljudi, pa vi posve blentavi... Ja mislio vi male budale, a vi posve prsli...

    Vidi ovog Čaka, pola čovjek, pola svađa....

  5. A, sta serete vi o njegovom flegovanju vidoja po jutubu i tuzenju za autorska prava?
    Kada su poceli da kradu gejakcije i defke i kace ih na devetgag i slicne kurce vukli ste ovde kajzena za rukav ko neke sise i trazili da uradi nesto.

    To je drugo, po tvojoj analogiji to bi bilo kao da ja skinem njegovu pesmu, i okačim na net pod nazivom mog benda. Jedno je da neko kači fore i kaže: "To je napravio taj i taj", a drugo da ih kačiš i brišeš žigove i sklanjaš onaj okvir sa autorom.

  6. Ko ne voli Štulić Branu neimao odabranu!

  7. Azrine pesme su sranje.

  8. wow, džoni, šta ćeš sad?

  9. nije džonatan bumerang da se vraća

  10. Džonatanu mož samo da se pokloni ili sagne!!! pa ko kako voli
    http://www.youtube.com/watch?v=wxiIB1h3IUQ

  11. Baš nema treći izbor? :(

  12. De da se vrati kuku mene pa naši stari ratovali protiv takvih.
    MUZIKA ZNA IPAK ZA JEBENE GRANICE I DINA MERLIN

  13. Неће, и не треба нам. Ако се врати, вероватно ће то учинити са неким крш, убер филозофским албумом протканим грчком мудрошћу коју нико жив неће да разуме, и која никако неће пасовати публици Азре. Имам утисак да се понашао као дете до сада, као да нас је нон стоп подсећао да се неће вратити само да би га молили да се врати. Ако ће да се враћа, нек дође са џитром, нађе пар ликова, свирне ту и тмао, и збрише опет. А не да позира у полу мраку истичући своје лице које носи ''ожиљке тешког унутрашњег живота'' и долази назад ко културолошка Месија која ће да изазове револуцију на културном плану (а оће само паре да згрне).

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.