Predlog: Malo moderatori dolade na forumu

  1. jbt nevera...dok su cara i pjer trajnovani vi trazite da se odbanuje neki pazlfoks?! o.o
    bezte bre klinci...

  2. Nije to on smislio Vejve.

  3. A jest mi dobra definicija za prskanje, vidim počeli ste da je upotrebljavate! Oplemenjujem rječnik!

  4. Jebote, kakav blam ovaj Vejvrajder. I još nik... wave rider, šta si ti... neki surfer? Voziš kajak?

  5. Ja sam oduvek gotivio taj izraz i defka je do jaja.

    REMAC OPLEMENIJO!

  6. Дигла се кука и мотика!!1

  7. Nažalost, već godinu dana je takva atmosfera na forumu, puka dosada, a i ako bude zajebancija, to bude usiljena zajebancija, poput šizenja. Ne valja to.

    Iako u životu nisam pisao u temi "jebanje" jednostavno vuka bez toga je kao da jedeš burek sa sirom.

    Šalabajzer

    Odbanujte Caru, Samhaina i još neke.
    I loše trolujete decxaci.

    +100

  8. jbt nevera...dok su cara i pjer trajnovani vi trazite da se odbanuje neki pazlfoks?! o.o
    bezte bre klinci...

    Done.

  9. Koliko ti mora biti dosadno u životu da pročitaš svih 13 strana

  10. Ареи Куен
    Koliko ti mora biti dosadno u životu da pročitaš svih 13 strana

    Moraš biti na odmoru ko ja, pa uz kaficu.

    Saću napišem nešto, samo da iseckam zezanje za radio moravu i vidim IT kutak.

  11. Kurd da se vrati da opet radi k'o mod na Vukajliji, jer njega gotivim, jedini mi odabrao defku!
    I Faca da se vrne za moda om'a, zato sto se smejao nekim forama sto sam izvaljivao
    I Bruce, ne znam sto, al nejga gotivim

    A vi ostali se razmodujte odma, ili mi odaberite defku neku pa cemo da pricamo! I bre, jebite nesto, ovako ste mnogo nadrkani, loloololololol

  12. Done.

    Хм... Одувек сам другачије замишљао Царин повратак. лоллоло

  13. Ovo je samo poziv, nije se još vratio :)

  14. Свеједно, и овај корак сам очекивао уз ватромет, конфете и 16 пратећих тема на форуму, уз масивно експлоатисање Саве из Кикинде и његовог лика и дела. лололо

  15. На форуму нема дискусије јер нема ни интелигентних људи који би покренули исту. А још мање оних који би је одржали. У суштини, неки нови људи су овде. Друга ствар је, што је одувек било тако, и нема везе са умодовањем Циклона, да су људи најчешће слепци (да не употребим неку јачу реч), па пријављују и "јеби се" за вређање. По мени, треба бановати и за глупе пријаве вређања. Не верујем да неко плаче мами када га неко "увреди" на улици, тако да не верујем ни да су њихове пријаве потребне. Та тема треба да постоји пре свега због коментара на дефиниције и постере, а форум нек прате два мода. Ја немам појма, мислим да у расправи прилично успешно играм на некој ивици фаула, али мислим да линију вређања нисам никада прешао. Осим једном, и то је једини бан који није био на сопствени захтев, када сам нешто напушио Окса (са задовољством), а Келт је бановао и мене и њега на пола сатазбог спема теме. После нас је одбановао.

    Е сада, не знам какви су критеријуми, али мислим да Леприја није требало бановати јер је рекао Чаку да је Џинџер. Што се закључавања тема тиче, не знам, ја искрено нисам ни видео да је отворена нека квалитетна дискусија, нека ок тема, па да је она закључана, већ једноставно није отворена. Више пута сам и ја лајао на месец са "ав ав ав, форум је срање, ав, ав, ав Каизен дуради нешто". Али џаба. И још једна ствар, некадашња тема "ко последњи победник", треба да буде у активним, јер једна спемерска тема треба ту да буде, а и треба нешто да анимира људе. Мислим, та тема је одувек била кул ствар за остваривање међуауторске комуникације и онда буду интересантније и остале теме, јер се аутори мало боље знају, не увреде се за ситницу и тако даље. Или мање вређају, небитно. А ако се сећате, та тема је била и стално активна.

    Сада, ако се добро сећам. тамо раних дана на Вуки, дешавало се да око 2-3 ноћу испемујемо по пет страна на некој теми, дођу Урош и Мрмун, након целе дискусије, побришу спем и нико не добије бан. То је кул ствар. Некако, треба подстицати комуникацију, а не гушити је. Понављам, не знам како је сада на форуму, али не мислим да ико ишта претерано гуши, само мислим да људи немају идеју о чему да причају, да има много аутора чији само ник знамо, а нисмо ни писану реч разменили, па самим тим, ретко можемо да раширимо дискусију са њима.

    И још један проблем је што је троловање досадно ако сви тролују, а овде много људи то покушава да уради, и онда се форум дави и грца у говнима. Генерално, троловање да, и не треба бановати за мало спема, али ако почне да преовладава спем, упозорити па бановати.

    И то је то.

  16. I da bre, kad smo vec svi tu, imam da kazem sad nesto. Stoji mi odavno na profilu a sad mogu i ovde da napisem, a da ne dobijem ban (valjda). Jebote banovali ste me 20 dana, zato sto sam rek'o koji debil je odabrao poster sa Nickom Vujicicem gde pise "bista Nika Vujicica". Pa jebote, ako tog nekog to ne cini debilom i taj bolesan humor, koji nema granice ja ne znam sta onda. Moje misljenje, a vi tumacite kako vam volja

  17. Kulen boy stub srama da piše pravila za modove, kad pomislim da sam sve video________

  18. Pa jebote, ako tog nekog to ne cini debilom

    Тебе чини дебилом. Јеси чуо за црни хумор?

  19. Znači Nik Vujičić je debil..

    NEMA RUKU NEMA DŽEMA!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.