Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ombre, dobrodošao si da mi izdrkaš kad god hoćeš. I to za džabe!
Primetio sam da je prava navalica relativno taze registrovanih novih članova koji misle da su ufatili kaizena za mudo glumeći nekakvu veličinu na sajtu (lol, veličinu na sajtu аџаџаџ) čak i samo ako se pajsad - pojave na četu i prosipaju nekakve lejm komentare kako tamo tako i po defkama ili forumima. Toe loše. Mora se poštovati nekakva davno uspostavljena nezvanična hijerarhija ovde, koja inače teli mi to ili ne, postoji.
Klinci i klinke, mojne ste etenšn kurve, to stvara samo kontraefekat
Vejv je objasnio neke stvari. Brao za Vejva. Samo ga vi smatrajte nekreativnim blavacem, decxko je budućnost.
http://www.youtube.com/watch?v=4GBJRCtJtmU
Klinci i klinke, mojne ste etenšn kurve, to stvara samo kontraefekat
Tako je! Gde je nestalo poštovanje?
ali ja imam više odabranih, znači cimaš se do Karaburme i neću ti dati ni pola kurca za džabe
Riho, uvek si dobrodošao da staviš samo mene u pratnju.
Jesam pročitao na tvom profilu da nisi ovca, al ono, možeš napraviti izuzetak kad sam ja upitanju. :)
Svi koji se vređaju za puši kurac, jedi govna i slično treba lepo da se samoubiju jer net a ni život nisu za njih.
Meščini, neki bi čoveci imali srčcu želju da preoblačimo na sebe monokle i konzumiramo Earl Grej dok lasno priličestujući diskutujemo estetska kriterijumočestvija i kritikovočestenija racionalnoga rezonovanija, navodeći referencije iz starostavnijeh tabakah i savremenijeh diđitalnijeh spisa, i sobirajući s vrsnim vnijanijem vaskojake besede. E, to ja nazivam parada inteleđencije, umilne blagoglavoljivosti i ljubeznoga kućnojega vospitanija, i neke jerarhije u pisaniju iz kojeg se silno i sovršeno naravoučenije može blagoroditi.
Evo, vidite, ovakvo klinačko napušavanje bih ja sankcionisao i banovao.
Kao ne napušavamo se ali mrzimo jedan drugog i kao napušavamo se na višem intelektualnom nivou i jednom Skočimišu zgadite život u tih 5 minuta ALOOO BRREEEE
Bolje da mu napišeš MA TERAJ SE U PIČKU MATERINU! i završiš sa spemom.
http://i.imgur.com/bjAjJWw.jpg
SKOČIMIŠE TERAJ SE U KURAC!!!
realno skroz
Riho, uvek si dobrodošao da staviš samo mene u pratnju.
Jesam pročitao na tvom profilu da nisi ovca, al ono, možeš napraviti izuzetak kad sam ja upitanju. :)
http://www.youtube.com/watch?v=38YIMgtEMFU
Uaaaaa uaaaaa eeeeeeee
Skočko ti si šumar, ne shvataš ti te stvari.
Forum odavno nije bio ovako živ, i to pogotovo utorkom u podne.
EL RADITE BRE VI NEŠO U ŽIVOTU IL SAMO DŽABALEBARITE?
Takođe, ni tebi niko neće braniti da pišeš na temi Rade Lacković kad si raspoložen za šegu...
Наравно да не. Један пост се може сматрати офтопик, а овде је проблем што један постави неку глупост, а онда још десет њих остави глупост. Е то је спем. Треба имати меру и чак и та озбиљна тема, уз мало оффа и слично, неће бити затрпана ђубрем.
Смара што се сајт увек прилагоди корисницима, а никако корисници сајту, јер се на тај начин губи "квалитет" или поента сајта.
опет почо да читам и опет ме мрзело, јер кењате донекле тим дугим постовима.. видех да је неко изнапушавао вејврајдера, ако сте, смрт дупелисцима!
може одабрана?
и како болдујете, подебљавате та слова уста вас јебем
Imaš popularnu defku, faktički na naslovnoj, u kojoj dominiraš i ti bi odabranu?
Nezahvalniče!
hahahaahhahahah reme objasnio aaaaa