Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jel lepo da ovaj diskretni posterdzija ima, a ja da nemam, pa da me sprda po sajtu?
pretendovao sam prvi, ima krv da padne! satro rodjendan, munje lololo
Da nismo mi iz Guče diskvalifikovani ne bi vi toliko likovali sada. Ah sudbo nesrećna.
P.S. koga žuljaju odabrane ja bih bio voljan da preuzmem njegovu muku jer sam dobar čoek :)
Ovi moderatori poštuju zakon, ne može čovek više ni u humanitarne svrhe da priloži.
Inače i moj glas za najbolju defku sa takmičenja ide za - Hajlendera i defku U cvajtu.
EDIT: Ne kao najbolju "standalone" definiciju takmičenja, ali kada uporediš sa isparodiranom, onda definitivno.
Slažem se za Haja i njegovu defku U cvajtu...
EDIT: Takođe bih čestitao svima, defke su bile odlične... Posebne čestitke Nesssu (rekao sam ti da džinovskim koracima ideš ka prvih 10). Mile, defke su bile odlične, al mi nije legla ova iz finala. Uzmi nagrade, zaslužio si, kao i krunu, al nadimak ne menjaj. :)
Momci koji su vodili bitku za treće mesto su takođe bili odlični, obojicu treba nagraditi... Iskeno sam mislio da Grof Nulti ide u finale iz polufinalnog duela, jer mi se činilo da je imao malčice bolju defku. bar po meni...
Momci koji su vodili bitku za treće mesto su takođe bili odlični, obojicu treba nagraditi... Iskeno sam mislio da Grof Nulti ide u finale iz polufinalnog duela, jer mi se činilo da je imao malčice bolju defku. bar po meni...
http://slam.s3.amazonaws.com/img/cards/ass-kissers/ass-kisser-certificate/ass_kisser_oty.jpg
Očigledno da je sajt otišao u kurac zbog takvih kao što si ti, koji kad neko iznese svoje mišljenje, proglase ga dupelizcem...
Uostalom, mislim da je bolje biti dupelizac, nego izdajnik, drukara!!! Milion puta bolje!
ispravno je reći dupeliScem...
E jesi lisac.
e, Brus, nemoj me i ti jebati...
znam, znam, jednačenje suglasnika po zvučnosti... O.o
Pisao sam u afektu, jer mi skoči pritisak čim ovaj počne da me proganja na sajtu...
Valjda je dupeLizač, pravilno, ipak se tu nešto liže.
Post, logike bez.
Jebeš jednačenje suglasnika, razvuci to ko pravi Srbin pa reci "govno jedno malo posrano koje se uvlači svima redom u bulju i baljezga po svim mogućim temama i definicijama i joše se vređa kada ga oteraš u kurac i kažeš mu to". Samo dajem predlog.
Ne budi takvo pseto. lolo
čestitke svima, naravno posebno nama sakupljačima poraza u prvom kolu ;)
pošto smo izdominirali ja bi svoj poraz da poklonim Miletu, da ima dva trololo
kaće Arilje open Bruse?
Ja sam samo hteo da pomognem u duhu hrišćanstva
Bitno je učestvovati. :)
prijavljujem se!
el ovo tema za prijave ovde?
Za Arilje kup, ili...? Za ovo si okasnio. Malčice.
zavisi za šta želiš da se prijaviš :)