PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Da za sledeće takmičenje. Kacu prijave?

2. Kace ta odabrana, da izaberem i ja gej boju za cet?

3. sledeće takmičenje počinje prvog septembra, najava ide u nedelju, 25. 08. sa kompletnim objašnjenjem i svim detaljima takmičenja, prijave za takmičenje će biti blagovremeno najavljene, a ritam će biti veoma brz, toliko za sad :)

4. ARILJE KUP? lolo ovo takmičenje bih osvojio iz zgloba, šteta što sam išao na more i dok drpam za sisu svoju ribu gledam Šveđanke, šte ta...

5. deki, tek sledi takmičenje i neće se zvati Arilje kup, Sunce li vam poljubim zajebantsko :)

6. A 'oće li imati veze sa pamučnim gaćama i malinom?

7. Nek se zove KUP SAJAMSKIH gradova

8. Већ је крштен, такнуто-макнуто. Замисли да си ишо у Јајце :)

9. Mislim da ću ''Arilje kup'' da preskočim...
    Jednostavno nije u redu. OPAAA!

10. Barem nam donji veš ostavi, nese, hehe

11. a najbolja firma se zove "Piroćanac"...

12. tamo Ariljci kupuju, vodili i mene i prezadovoljan sam - letnja majica pamučna (za moj format) ispod 600 dinara...

13. Apsurd... A i meni je problem naći zglavnu majicu (za moj format) :))

14. ja svojevremeno odem kod Kineza i pitam ima li duks za mene, ona crnokosa zvončica me pogleda od glave do pete i kaže "Nema, to ne plavi!"...

15. hahaha, klinci moje majice zovu ''šatorčić''

16. Kolika džinovska meduza može da se napravi od vaših majica u moru :))

17. išao na neku svadbu i tražim klasičnu šampanj košulju i u koju god da sam radnju ušao rekli mi nemamo tvoj br. SILM FIT ĆE NAM DOĆI GLAVE!

18. Kapiram da na sledećem takmičenju neću da pustam nikoga i neću da ošljarujem definicije zato što sam umoran ili me mrzi pa makar to bio i Count Zero, pošto on to ne ume da primeti i ceni. OPAAAA :)
    Elem, ako je ovo tema za prijavljivanje prijavljujem se, mada ću svakako sidpemujem Brusu PVT.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.