PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Da za sledeće takmičenje. Kacu prijave?

2. Kace ta odabrana, da izaberem i ja gej boju za cet?

3. sledeće takmičenje počinje prvog septembra, najava ide u nedelju, 25. 08. sa kompletnim objašnjenjem i svim detaljima takmičenja, prijave za takmičenje će biti blagovremeno najavljene, a ritam će biti veoma brz, toliko za sad :)

4. ARILJE KUP? lolo ovo takmičenje bih osvojio iz zgloba, šteta što sam išao na more i dok drpam za sisu svoju ribu gledam Šveđanke, šte ta...

5. deki, tek sledi takmičenje i neće se zvati Arilje kup, Sunce li vam poljubim zajebantsko :)

6. A 'oće li imati veze sa pamučnim gaćama i malinom?

7. Nek se zove KUP SAJAMSKIH gradova

8. Већ је крштен, такнуто-макнуто. Замисли да си ишо у Јајце :)

9. Mislim da ću ''Arilje kup'' da preskočim...
    Jednostavno nije u redu. OPAAA!

10. Barem nam donji veš ostavi, nese, hehe

11. a najbolja firma se zove "Piroćanac"...

12. tamo Ariljci kupuju, vodili i mene i prezadovoljan sam - letnja majica pamučna (za moj format) ispod 600 dinara...

13. Apsurd... A i meni je problem naći zglavnu majicu (za moj format) :))

14. ja svojevremeno odem kod Kineza i pitam ima li duks za mene, ona crnokosa zvončica me pogleda od glave do pete i kaže "Nema, to ne plavi!"...

15. hahaha, klinci moje majice zovu ''šatorčić''

16. Kolika džinovska meduza može da se napravi od vaših majica u moru :))

17. išao na neku svadbu i tražim klasičnu šampanj košulju i u koju god da sam radnju ušao rekli mi nemamo tvoj br. SILM FIT ĆE NAM DOĆI GLAVE!

18. Kapiram da na sledećem takmičenju neću da pustam nikoga i neću da ošljarujem definicije zato što sam umoran ili me mrzi pa makar to bio i Count Zero, pošto on to ne ume da primeti i ceni. OPAAAA :)
    Elem, ako je ovo tema za prijavljivanje prijavljujem se, mada ću svakako sidpemujem Brusu PVT.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.