Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja sam uvek bio beli rendzer i to zato sto sam bio zaljubljen u jednu klinku koja je bila rozi i onda kada bismo se mi igrali ja bih bio beli renzder.
Mocni rendzeri i igre mocnih rendzera su mi ostali u najlepsem secanju.:))))))
Ja i moje drustvo iz 1,2 ili treceg osnovne smo se opasno przili na mocne rendzere.Jedan ortak je toliko napredovao u igri da nam je napravio one stvari sto se stavljaju na ruku,nesto metamorferi ili tako nesto.I pravio nam maceve i motke kojima smo se kao borili i to.eee......
Аааааааааааааааааааааааа Моћни ренџери!!! Прочитао сам се у једном даху, до јаја!
Mocni rendzeri imaju sirok spektar emitovanja i oponasanja kod nas i dan danas,fenomen.....
http://www.youtube.com/watch?v=r7kpa_1zTqw&feature=related
Mislim da su kod nas emitovane ove sezone:
-Mighty Morphin Power Rangers (1993-1995)
-Mighty Morphin Alien Rangers (1996)
-Power Rangers: Zeo (1996)
-Power Rangers: Turbo (1997)
-Power Rangers in Space (1998)
a ove nazalost nisu:
-Power Rangers: Lost Galaxy (1999)
-Power Rangers: Lightspeed Rescue (2000)
-Power Rangers: Time Force (2001)
-Power Rangers: Wild Force (2002)
-Power Rangers: Ninja Storm (2003)
-Power Rangers: Dino Thunder (2004)
-Power Rangers: S.P.D. (2005)
-Power Rangers: Mystic Force (2006)
-Power Rangers: Operation Overdrive (2007)
-Power Rangers: Jungle Fury (2008)
-Power Rangers: RPM (2009)
@goran92 gledao sam neke od ostalih sezona i iskreno nisu dobre kao ostale, tako da nismo puno izgubili :(
*ostale koje su se emitovale kod nas
А ево сада почели поново да их емитују на пинку ,има да гледам од вечерас :)) сваким даном у 19:00 ............
OLE!
А ево сада почели поново да их емитују на пинку ,има да гледам од вечерас :)) сваким даном у 19:00 ............
Не кењај???
Који серијал?
Па онај први што су емитовали пре на пинку , почетак ,е сад који је то у глобалу не знам ..... погледај па ћеш видети ...
Ахахахах брате, 'ладно ћу ренџере да гледам, коњ од 19 година!
Ценим да ће ми бити кул , флешеви из детињства :)
ove novije sam gledao na kablovskoj....meni su živo sranje. al majti morfin sam voleo više nego roditelje
http://cdn.bleacherreport.net/images_root/images/photos/000/800/126/RackMultipart.7373.0_crop_340x234.jpg?1263615763
А Томи решио да проба како је то у рил фајту ..... и богами је добар , има скор 5-0 у ММА ............
Јел се морфује бре борбе или на суво?
Јебеш га те исте коментаре сад читам на клиповима његових борби :)) ............... изгледа да не :(
Brate, mislim da su ovi na pinku sinhronizovani, užas...
И ја чуо да су синхронизовали, па ме стра' да погледам.
Aj neko ko onako "slučajno naleti" na Pink, je l' istina?