Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jesu, pogotovo 7, sto se vidi iz mojih postova.
Nadam se da znas o cemu pricam...
Da znam, čakra za sranje i meni se ta nabolje otvara, ove ostale nešto štucaju.
Kad smo kod cakri...
Poceo je da vrsi veliki uticaj na mene hrvatski joga-pisac Danijel Turina... majstor joge i mozda bog???? I sam nacin ovakvog razmisljanja me dovodi u stanje gde osecam potrebu da se zakljucam u sobu na vrhu neke kule i bicujem sam sebe po tabanima dok ne zabride.
Ili da samo odem do Surovog? Ne znam u koji domen spada ovakva vrsta problema... nadam se da jeste problem?
Malo kod surovog, pa posel kod mene na tretman, ne možeš sam sebi lepo da dohvatiš stopala.
Blazena mati u Hristu...opet sam zgresio o zakone covecije.
Isao sam malopre kod doktorice na pregled, ali nisam obukao gacice.
Kako da okajem ovaj greh, ili ne moze ni Sava da me spere...
Pa to što nisi obik'o gaće i nije greh nego je praktično, manje krpa za svlačenje, greh bi bio da si kupio markirane gaće specijalno za tu priliku, a da si zaboravio da ih obučeš, to je već modni greh do bola.
dlz: mogu bicem. Takodje, ja bih ipak radije kod tebe prvo.
Moraš kod Sirovog po uput.
Draga DLZ, iako sam uvek krotka i smerna, pogresila sam. Da, gresna sam. Zelim da skinem ono sto sam nabacila od 4 dana bakine kuhinje i odlucila sam se na dijetu. Bila sam dobra 2 dana, jela samo citruse, i juce zgresih, i sto je najgore uradih to posle treninga - pojedoh kiflu sa jogurtom... Grize me savest, sto sam i danas umesto citrusa jela spanac sa belim mesom... Mogu li da okajem grehe?
Mozeš, tako što ćeš da pojačaš ishranu i da najđeš dečka ako ga već nemaš, pa te onda od iznervira i kilogrami samo nestaju.
Hvala na odgovoru, ponovo se osecam cedno
Ja imam strašan problem...hoću da uradim nešto posle čega Artemida neće više da se oseća čedno.
O premudra,šta da radim?
Učini to!
Ma hoću,ali ne znam šta?
Traba ti ideja? Ako hoćeš da ogrešiš Artemidu, pozoveš je na pečenje i špricer pa da vidiš koliko je ješna i pišna, ovaj grešna :D
A lepo je dete i da se ugoji neće ništa da joj fali.
Pa da...veče mora da uspe! Ako ne uspe ono sa "sagrešenijem",uspeće ovo sa pečenjem i Tikveškom Smederevkom,sto posto!Hoću reći,makar gladan i žedan neću da ostanem... :-)))
hihihihihiiii al teram ljude u boles'
Artemida je strejterka, sram vas bilo!!!
Ovako mene cednu zelite da iskvarite... Ne znam kako sna imate nocu...
Artemida mi nikog ne kvarimo, ljudi se sami u kvaruju.