Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Nemoj ni da igraš :)

2. Evo odigrao sam :)

3. Ja 3 al ću menjati nešt.

4. Možeš, ali ćeš biti u zaostatku..

5. Koliko dugo treba da se ceka na verifikacioni kod da stigne na mail? Jel je vama stigo odma ili ne?

6. Meni je odma stiglo.

7. Uspeo sam preko drugog maila, ali govno prikazuje neki server error kad probam da udjem na My Details. I sibnite mi kod za ligu u pvt.

8. Poslao sam ti. Na početku nećeš moći da vidiš gde si na tabeli jer na drugoj strani izbacuje eror. Sad na tebi je kad ćeš da skupiš dovoljno poena i izbiješ na prvu stranu.

9. Ahahha, bas sam hteo da se pozalim na to, gledam dal je sajt govno ili je ovaj moj komp. Fala za kod.

10. Ništa. Jel si tamo potpisan kao electrolover ili?

11. Ne, kao tpavlovic89, to mi je mail pa mi je tako ucitalo. A u My Profile nece dudje kako bih promenio nik, izbacuje isto onaj error.

edit: ne My profile, nego My Details. :)

12. Okej samo stavi ovu sliku da bi znali da si sa vukajlije.

13. Ne mogu ni to, error jebe. :(

14. E jbg onda, samo stavi rezultate ko ga jebe

15. 7 bodova. A u zadnjim minutima promenih na 3:0 kacam konjina.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.