Izjeba me west hem, morase da ga prime. Al dobro, dao ga i ben arfa,tako da sam na istom. Uvatih noric, i jedino mi krivo sto sam bio malo alav i gadjao keca na Kardif protiv Evertona.
Moram da naučim da ne menjam svoja prva predviđanja, i ovde i u fantaziju. Imao sam 1:0 Norvič i promenim na 1:1...
Dobro, TR na Njukasl 10, Siti 7, 5 nerešeno Kardif...
Izbio sam na peto mesto!
Sto me lozite, kad sam na drugoj? :P Do jaja, delim 32. mesto, i jos sam povecao prednost na naseg drugog... Ako sutra ostanem na prvom mestu, onda me ne sere, vec stvarno znam! A kladzu kad sam igrao, vola da ubodem nisam mogao! Bice zajebano, menjace se ovo iz kola u kolo, ali za sad prijaju pohvale i prvo mesto! :P Koja sam jajara!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Prišao bvdligi na samo 2 boda. Možem ja to!
Tacan rezultat nabodoh. Lepo sam poceo ovo kolo. Bio bih zadovoljan da iz ostalih 8 tekmi pogodim bar 5 ishoda.
Meni 7 poena, nije loš start kola.
Aj ako nekog ne mrzi nek vidi kolko sam uzeo ne mogu sa fona..
7, k'o i ja.
Nije loše za start kola..
prva tekma de sam pogodio rezultat :)
šta je ovo sve 0-0
Ovaj norič mnogo zajeban...
Ja za sada na ove 4 tekme što se sad igraju bez bodova.
boda bezz sam iz ove četiri tekme...
Isto
Sjeba me West Ham.. da bar pobedise... Imam oko 25 bbodova iz ovih 5 valjda. Ne moze sutra da bude ovako malo golova, pa da ga jebes!
Ti imaš 25 ja 7 lolo
Izjeba me west hem, morase da ga prime. Al dobro, dao ga i ben arfa,tako da sam na istom. Uvatih noric, i jedino mi krivo sto sam bio malo alav i gadjao keca na Kardif protiv Evertona.
Bvdlga na prvoj strani u globalu, svaka čast!
Bvdlga, imaš dojave od trećeg golmana Barnslija sram te bilo lolololo
7 poena, 7. mesto.
Moram da naučim da ne menjam svoja prva predviđanja, i ovde i u fantaziju. Imao sam 1:0 Norvič i promenim na 1:1...
Dobro, TR na Njukasl 10, Siti 7, 5 nerešeno Kardif...
Izbio sam na peto mesto!
Sto me lozite, kad sam na drugoj? :P Do jaja, delim 32. mesto, i jos sam povecao prednost na naseg drugog... Ako sutra ostanem na prvom mestu, onda me ne sere, vec stvarno znam! A kladzu kad sam igrao, vola da ubodem nisam mogao! Bice zajebano, menjace se ovo iz kola u kolo, ali za sad prijaju pohvale i prvo mesto! :P Koja sam jajara!