Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Prišao bvdligi na samo 2 boda. Možem ja to!

2. Tacan rezultat nabodoh. Lepo sam poceo ovo kolo. Bio bih zadovoljan da iz ostalih 8 tekmi pogodim bar 5 ishoda.

3. Meni 7 poena, nije loš start kola.

4. Aj ako nekog ne mrzi nek vidi kolko sam uzeo ne mogu sa fona..

5. Nije loše za start kola..

6. prva tekma de sam pogodio rezultat :)

7. šta je ovo sve 0-0

8. Ovaj norič mnogo zajeban...

9. Ja za sada na ove 4 tekme što se sad igraju bez bodova.

10. boda bezz sam iz ove četiri tekme...

11. Sjeba me West Ham.. da bar pobedise... Imam oko 25 bbodova iz ovih 5 valjda. Ne moze sutra da bude ovako malo golova, pa da ga jebes!

12. Ti imaš 25 ja 7 lolo

13. Izjeba me west hem, morase da ga prime. Al dobro, dao ga i ben arfa,tako da sam na istom. Uvatih noric, i jedino mi krivo sto sam bio malo alav i gadjao keca na Kardif protiv Evertona.

14. Bvdlga na prvoj strani u globalu, svaka čast!

15. Bvdlga, imaš dojave od trećeg golmana Barnslija sram te bilo lolololo

16. 7 poena, 7. mesto.

17. Moram da naučim da ne menjam svoja prva predviđanja, i ovde i u fantaziju. Imao sam 1:0 Norvič i promenim na 1:1...
    Dobro, TR na Njukasl 10, Siti 7, 5 nerešeno Kardif...
    Izbio sam na peto mesto!

18. Sto me lozite, kad sam na drugoj? :P Do jaja, delim 32. mesto, i jos sam povecao prednost na naseg drugog... Ako sutra ostanem na prvom mestu, onda me ne sere, vec stvarno znam! A kladzu kad sam igrao, vola da ubodem nisam mogao! Bice zajebano, menjace se ovo iz kola u kolo, ali za sad prijaju pohvale i prvo mesto! :P Koja sam jajara!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.