Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kako si igro?
7 bodova 3-0 sam igrao
Ne vredi, poceo sam da se nerviram kao za kladzu. Jebeni Runi se zajebava umesto da da gol, i ovaj Gabidon umesto da da autogol, izbacuje u korner. Nabijem ga na djoku... i ja imao 3-0..
Jebo vas pas što 3:0?
što je mnogo mnogo je...
Govna celo drugo sa igračem više igraju i jedva dali jedan iz slobodnjaka.
A sada ove najgore u 4
svi koji smo pikirali 3:0 valjda treba 8 bodova da dobijemo.
Hteo sam pre pocetka da smanjim na 2:0,a onda me onaj crveni i penal ohrabrise,al kurac, kurcobolja odradila svoje.
Mada realno, sigurno tekme Mancestera protiv Palasa nece doneti prevagu ovde, nego derbiji i tekme ovih sto se medjusobno kolju kako ko stigne..
7 Gazimudo. 8 je za tačnu gol razliku.
Promenih Vilu sada, pojescu jaja svoja ako dodje ono sto prvo stavih. Odoh da gledam i navijam, ale ale ale!
skoro sve tekme sam igro 2:0 i obrnuto, ali nema veze kako TOLE da biće :)
promenio sam sad
igro sam 0:3 Arsenal
i 3:0 tetenhem
jebo ga pas
AJMO TOLE!!!
Ja Vilu na 2-1 odigrao ko ga jebe.
i isto...
Gledaj bre mrtvu Aston Vilu jebote
Na kom kanalu je VIla?
AA jebem ti svrake!
Nema Vila na tv-u, imaš strim
Bravo FULHAME!
Jebem ti Sanderlend, nikad ne mogu da ih ubodem.
PA KAD JEBENI VOLKOT NE MOŽE DA DA ZICER JEBO GA PAS!
edit: baren je 2:0 za pevce