Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. 7 bodova 3-0 sam igrao

2. Ne vredi, poceo sam da se nerviram kao za kladzu. Jebeni Runi se zajebava umesto da da gol, i ovaj Gabidon umesto da da autogol, izbacuje u korner. Nabijem ga na djoku... i ja imao 3-0..

3. Jebo vas pas što 3:0?

4. što je mnogo mnogo je...

5. Govna celo drugo sa igračem više igraju i jedva dali jedan iz slobodnjaka.
    A sada ove najgore u 4

6. svi koji smo pikirali 3:0 valjda treba 8 bodova da dobijemo.
    Hteo sam pre pocetka da smanjim na 2:0,a onda me onaj crveni i penal ohrabrise,al kurac, kurcobolja odradila svoje.
    Mada realno, sigurno tekme Mancestera protiv Palasa nece doneti prevagu ovde, nego derbiji i tekme ovih sto se medjusobno kolju kako ko stigne..

7. 7 Gazimudo. 8 je za tačnu gol razliku.

8. Promenih Vilu sada, pojescu jaja svoja ako dodje ono sto prvo stavih. Odoh da gledam i navijam, ale ale ale!

9. skoro sve tekme sam igro 2:0 i obrnuto, ali nema veze kako TOLE da biće :)

10. promenio sam sad
    igro sam 0:3 Arsenal
    i 3:0 tetenhem
    jebo ga pas
    AJMO TOLE!!!

11. Ja Vilu na 2-1 odigrao ko ga jebe.

12. Gledaj bre mrtvu Aston Vilu jebote

13. Na kom kanalu je VIla?

14. Nema Vila na tv-u, imaš strim

15. Jebem ti Sanderlend, nikad ne mogu da ih ubodem.

16. PA KAD JEBENI VOLKOT NE MOŽE DA DA ZICER JEBO GA PAS!
    edit: baren je 2:0 za pevce

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.