Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. 7 bodova 3-0 sam igrao

2. Ne vredi, poceo sam da se nerviram kao za kladzu. Jebeni Runi se zajebava umesto da da gol, i ovaj Gabidon umesto da da autogol, izbacuje u korner. Nabijem ga na djoku... i ja imao 3-0..

3. Jebo vas pas što 3:0?

4. što je mnogo mnogo je...

5. Govna celo drugo sa igračem više igraju i jedva dali jedan iz slobodnjaka.
    A sada ove najgore u 4

6. svi koji smo pikirali 3:0 valjda treba 8 bodova da dobijemo.
    Hteo sam pre pocetka da smanjim na 2:0,a onda me onaj crveni i penal ohrabrise,al kurac, kurcobolja odradila svoje.
    Mada realno, sigurno tekme Mancestera protiv Palasa nece doneti prevagu ovde, nego derbiji i tekme ovih sto se medjusobno kolju kako ko stigne..

7. 7 Gazimudo. 8 je za tačnu gol razliku.

8. Promenih Vilu sada, pojescu jaja svoja ako dodje ono sto prvo stavih. Odoh da gledam i navijam, ale ale ale!

9. skoro sve tekme sam igro 2:0 i obrnuto, ali nema veze kako TOLE da biće :)

10. promenio sam sad
    igro sam 0:3 Arsenal
    i 3:0 tetenhem
    jebo ga pas
    AJMO TOLE!!!

11. Ja Vilu na 2-1 odigrao ko ga jebe.

12. Gledaj bre mrtvu Aston Vilu jebote

13. Na kom kanalu je VIla?

14. Nema Vila na tv-u, imaš strim

15. Jebem ti Sanderlend, nikad ne mogu da ih ubodem.

16. PA KAD JEBENI VOLKOT NE MOŽE DA DA ZICER JEBO GA PAS!
    edit: baren je 2:0 za pevce

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.