Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Tačan za Svonsi i 7 od Arsenala. Ja mislio Stouk jači pa odigrao samo 1-0 na Arsenal. Sve u svemu zadovoljan sa 17 bodova.

2. Permutovao sam jbg. gadjao 3:1 na Labudove i 2:0 na Arsenal.

И ја одиграо исто тако.

3. Ja 37 iz ovog kola, a još dve tekme se igraju.

4. zajebo sam se nisam igrao nekoliko tekmi zaboravio

5. Dovoljno mi je 5 poena iz ove dve tekme koje slede, da bi mi ovo bilo najbolje kolo.

6. šta je ovo koji moj ... odigram na mutavom čelziju 3:1, a dodje 2:0 I DOBIJEM 8p.
    a na Arsenalu odigram 2:1, a dodje 3:1 i dobijem 7 ... koja glupost, pa zar nisam bio
    bliži na Arsenalu?

7. Na Arsenalu si omašio gol razliku, a na Čelziju si ubo.

8. ja preskocio prvu tekmu kola,mada bih svejedno promasio. jbg zapisao sam se, dosao kuci u pola 4

9. Štas igro na ove dve što su ostale?

10. 1:2 na pevce, i 2:1 na gradjane

EDIT: ladno sam gore napisao da sam se zapisao, a hteo sam da kazem zapio. Nek stoji vako, blam je blam.

11. ja 2-1 na Junajted i 2-0 na Totenhem

12. Ја гађао икс на обе :) не верујем да ће Тотенхем Хотспуур тако лако да добије Кардиф, мени су они једна од најготивнијих екипа, нешто као Блекпул док је играо у Премијеру својевремено.

13. Блекпул док је играо у Премијеру својевремено.

+1
    Ja sam igro na junajted, a ovamo na pevce.

14. http://www.livestream365.com/sr/sport-klub# <---ja moram ovde da gledam<-
    pošto mi zauzet TV, pa me mrzi da idem do druge sobe.

15. Ajmo Junajted 3 gola sad da dobijem osmicu.

16. Ja imao 1:1 na totenhem do zavrsetka ove prve dve tekme, i onda dodam jos jedan gol pevcima, u fazonu u dobroj su formi.
    Ako bude X , pojescu se.

17. pfff...
    jel igro neko na Šiti?

18. Igro ja 4-0 na Siti. lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.