Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. ауууу убише их

2. Ubiše ih ko Voždovac Zvezdu.

3. Kenjam ti se u Totenhem jebeni! Imam x i govno smrdljivo ga da u 93. ...

4. Aj jednom i meni u 90+ da dodju poeni.

5. Na totenhem 8, na siti 5.
    Prvi derbi koji sam pogodio, i prvi put da me usere u nadoknadi vremena!
    PENJEM SE NA LESTVICI, JEL KRENULO GOVNO BLAJVAGA? A?

6. Brate krenulo jos u petak, pokvario sam stomak... :D :D :D

7. Loših 25 bodova, s tim da je totenhem sjebo osam bodova u zadnjoj minuti što bi već bio solidan učinak al hajd, biće bolje.

8. 20 samo...lose, mnogo lose

9. Stvarno mi se usro Totem u zivot, usao bih u top 5 opet garantovano. Kenjam ti u usta Paulinjo jako...

10. Kad udjem u pick history pise mi da imam 44 boda iz ove runde, a kad udjem u leaderboard pise mi da imam 36 iz ove runde, i umesto 162 imam 154.

UKRALI STE MI 8 POJENA , DOVIDJENJA!

11. Meni Totenhem 7 doneo. Ovo kolo 44 rekord. I ko što sam napisao na tviteru da očekujem povratak u jednocifrene, to se i desilo.

12. Ne zezaj Gazimudo piše da imaš 162

13. Kryptonite mi opasno prisao, bice zajebano sledece kolo! Ale ale ale!

14. Napredovao za 8 mesta nakon ovog kola. TAKOE!
    Zaostajem nekih 30 poena za top5. U naredna dva kola mora se to dostici!
    DON'T GO GENTLE SWANS!

15. Ja se 6 mesta popeo ovo kolo.

16. Što ne može još da se odigra?

17. Ne znam, imam osecaj da su mongoloidi zajebali i ovo.. A pazite sto tek predvidjam problem. Tamo kad se ode u Leaderboard ima kategorija za KOLO, MESEC i GODINU.
    I mi sad gledamo ukupni skor kad kliknemo na godinu. Mou samo misliti sta ce biti kad predjemo u 2014. Necemo imati pojma ko je prvi ko je drugi, moracemo jedni drugima da govorimo koliko bodova imamo i da pravimo sami svoju listu..

18. Dodaće to u hodu, kao što su dodali ova razna rangiranja. Lak je to programerski posao.

19. Млатони
    Dodaće to u hodu, kao što su dodali ova razna rangiranja. Lak je to programerski posao.

Lak kao prikazivanje druge strane rezultata ili nesto tezi? :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.