Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Ja se nadao 1:1, kad ono kur*c.

2. ovo kolo kurcina i to crnacka

3. Znači 10 od Totnama, 7 od Sauthemptona i 8 od Arsenala.
    Pa dobro, kakav je dan nije loše.
    Solidno četvrto mesto.

4. Moram da reskiram sutra na Sanderlenda, mnogo se odvojiste :)

5. 20. sam u septembru ukupno opaaaa.
    Idemo ka vrhu! Drž se blajvaga, ti si sledeći!

6. 7 od Sautemptona i 7 od Arsenala. Jebem ti kolo.

7. Ja imam 10, a i sutra cenim da necu uzeti nista. Jbt a na prvu tekmu sam uzeo 10.
    jes da pobede mancestera ne bi nistap romenile jer smo svi imali isto,al zato je mogao opusteno X na hal ili svonsi, i recimo kec na fulam ili dvojka na kardif.

8. Svaka čast Mlatoniju za ovih 35 poena.

9. jahahaja 10 od jedine tekme koju sam i igrao danas :D (Svonsi- Arsenal)

10. uzeo sam 10 na celzi i na arsenal

11. ja sam 8. na tabeli na kurcu se nosam

12. Ti si osmi ovog meseca. Ukupno si 17. Što se tiče mene, ja zadovoljan samo činjenicom da sam ostao u TOP10. Što se tiče pogađanja u ovom kolu, KATASTROFA! Nadam se da će me ove 3 što su ostale nešto izvaditi.

13. 1-0 na Stouk odigrah.

14. Posle Liverpula i Njukasla se vracam na presto, ale ale ale! :) Mlatoni, mozes da se ukljucis u trku za prvo mesto, ako dobro odradis ove dve tekme.. :P

P.s. Jel ima neko da je uzeo na Stoke poene?

15. jbt, ja razmisljao da li da iznenadjenje gadjam u vidu norica ili u vidu kardifa, i naravno stavim na kardif.

16. 0 od Stouka, za sad imam 7 od ovih govnara. Nadam se osmici.

17. Ne znam dal da se nerviram sto imam 2:1 za liverpul, ili da se radujem sto imam Staridza na Fantaziju :)

18. Ne mogu da verujem! Stardiz, duvaj kurac jako! :) I ja imao 2-1, i Staridza za kapitena... :D Ali bi mi draze bilo ovde 10 poena i 3 boda za mocni Liverpul!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.