Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja se nadao 1:1, kad ono kur*c.
ovo kolo kurcina i to crnacka
ja imao 2:2
Znači 10 od Totnama, 7 od Sauthemptona i 8 od Arsenala.
Pa dobro, kakav je dan nije loše.
Solidno četvrto mesto.
Moram da reskiram sutra na Sanderlenda, mnogo se odvojiste :)
20. sam u septembru ukupno opaaaa.
Idemo ka vrhu! Drž se blajvaga, ti si sledeći!
7 od Sautemptona i 7 od Arsenala. Jebem ti kolo.
Ja imam 10, a i sutra cenim da necu uzeti nista. Jbt a na prvu tekmu sam uzeo 10.
jes da pobede mancestera ne bi nistap romenile jer smo svi imali isto,al zato je mogao opusteno X na hal ili svonsi, i recimo kec na fulam ili dvojka na kardif.
Svaka čast Mlatoniju za ovih 35 poena.
jahahaja 10 od jedine tekme koju sam i igrao danas :D (Svonsi- Arsenal)
uzeo sam 10 na celzi i na arsenal
ostalo 0
ja sam 8. na tabeli na kurcu se nosam
Ti si osmi ovog meseca. Ukupno si 17. Što se tiče mene, ja zadovoljan samo činjenicom da sam ostao u TOP10. Što se tiče pogađanja u ovom kolu, KATASTROFA! Nadam se da će me ove 3 što su ostale nešto izvaditi.
1-0 na Stouk odigrah.
Posle Liverpula i Njukasla se vracam na presto, ale ale ale! :) Mlatoni, mozes da se ukljucis u trku za prvo mesto, ako dobro odradis ove dve tekme.. :P
P.s. Jel ima neko da je uzeo na Stoke poene?
jbt, ja razmisljao da li da iznenadjenje gadjam u vidu norica ili u vidu kardifa, i naravno stavim na kardif.
0 od Stouka, za sad imam 7 od ovih govnara. Nadam se osmici.
Ne znam dal da se nerviram sto imam 2:1 za liverpul, ili da se radujem sto imam Staridza na Fantaziju :)
Ne mogu da verujem! Stardiz, duvaj kurac jako! :) I ja imao 2-1, i Staridza za kapitena... :D Ali bi mi draze bilo ovde 10 poena i 3 boda za mocni Liverpul!