Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Dali bi ga govnari da nije isključen Tores, imam neki osećaj.

2. Fino počelo kolo. 10 bodova od totenhema

3. Konačno preuzeh prvo mjestoohohooh, makar na kratko.

4. Konačno i osnivač Gazimudo uš'o u top10. Doduše mene izcio al nema veze.

5. Gazimudo ce biti prvi nego vas malo pusta :D

Hvala totenhemze i cezlijze!

6. Vode i Tigrovi i Zmajevi sve im jebem.

7. opet propustih tekme aukurac

8. Odigraj ove što možeš

9. Напуши ми се курца цео Манчестер.

10. ТРПАЈ БРЕ ВОЛОВЕ, ТРПАЈ МАЈКУ ИМ ЈЕБЕМ

11. Ako ostane ovkao samo 7 od Sautemptona. JAD I BEDA MAĆOREEEE!!!!

12. Ne znam. Kolko ti dobijaš?

13. Kurčina! Samo 7 od Sautemptona.

14. Ovo je nenormalno... Srećom ubodoh tačan na Totnam.

15. Da jebem majku Fulamu mrtvom što ga je primio u nadoknadi, imao sam 1:1.
    Ovo kolo za sad Totenhem 7, Sautempton 10, Hal 8. I jebi Mančestere! Kontam da je na njima retko ko uzeo bodove.

16. Mozda je neki optimista i imao X na mancestere,al da ce da pukne, sumnjam da je neko odavde to tipovao..
    Ja samo 10 na totenhem.. Fulam mi je trebao 2:1, a Hal 1:1.. ovo ostalo cak nisam bio ni blizu..

17. Само 10 на Саутемптон, а имао сам и Фулама 1:1 али ме говна закопаше у надокнади.

ЕДИТ: Ал' се кољемо за треће место лоло

18. Krpyton mi preuzeo prvo mesto, tesko da cu da ga stignem ovo kolo! ALE ALE ALE! Mislio sam da imam 2-0 na Sautempton, kad ono penis. Ostalo jaaaad...

EDIT: Kryptone, jel verujes da smo sem Celzija, sve ostale rezultate iste imali? Ustvari ja sam imao Man utd 3:0, a ti 2:0... :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.