Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Za 8. kolo ne vidim X. Ako može neko da mi predloži, ne verujem da može da bude kolo bez nerešene.

2. Svonsi - Sanderlend. Ako baš hoćeš X, mislim da bi ti to bilo najbolje. 0 - 0

3. Decko, vidim da si nov ovde. LABUDJANE NE DIRAJ!
    Ako ih i diras, radi to u svoja cetiri zida!
    JA SAM GAZDA OVE GRUPE , BANOVACU TE SA PREDIKTORA!

4. Gde tu nađe X, odraće ih Labuđani.

5. A jbg, sori Gazimudo. Zaboravio sam Lukaca da obavestim da su ovde na temi LABUĐANI GLAVNI KLUB I SVETINJA I NE SMEJU DA SE POMINJU U NEGATIVNOM KONTEKSTU. Tako sam ja zamalo bio izbačen iz lige jer sam navijao za Liverpul protiv LABUĐANA. Al ne pravim te greške više. LABUĐANI JEBU!!!

6. Znači, pravila za Prediktoroa:

1. Labuđani jebu
    2. Ukoliko su Labuđani jebali, i Liverpul jebe
    3. Deliš svoje bodove sa nama na kraju kola jer je tabela sranje
    4. Žajk ume - Žajk zna
    5. Ignoriši Rasnog

7. Btw, LABUDJANI jedno 7:1, mozda stavim i 8:0

8. Doooobro... Aj da vidim šta će ovo kolo da donese, pa ćemo onda da raspravljamo o sljedećem. I neću diram labuđane. Eto.

9. 6. Nije Siti nego Šiti
    7. Bvdlga i Kryptonit jebu global
    8. Ja jebem 8. mesto

P.S Gazimudo, ma odigraj maksimum 9:0

10. Tako e bre! I MICHU het-het-trick!!!!@#!#@!#!@

11. A to mi nije jasno. Šta ako se neka tekma završi 15:0 npr. a ne može više od 9 golova da se stavi? Red bi bio 10 pona da nam daju ako ubodemo.

12. 7. Bvdlga i Kryptonit jebu global

Zajebi ovo, posle ovog kola ja jašem na čelu liste!

13. 9. Posle ovog kola i Mlatoni jebe global. :)

14. kako se zove larry na predictoru?

15. Pa LarryUnderwood jebo ga ti.

16. A sto se Labudjana tice, oni nikad ne gube. Oni mogu samo da odigraju nereseno ili pobede. A kad odigraju nereseno to je zato sto su igraci igrali X jer je bolja kvota. A ako nekim slucajem izgube, to je sve deo nekog master plana tako da su i u tom slucaju pobedili.

Ako ti nije jasno sta sam gore ispricao, ovo ce ti reci sve:
    http://cdn1.images.videobash.com/photos/000/151/312/151312.jpg

LABUDOVI NISU SAMO FUDBALSKI KLUB , LABUDOVI SU FUDBALSKI KLUB!

17. Ovaj post ide na profil Gazimudo. Jebo si kevu sa ovim.

18. haha, evo osecam se ko da mi je defka odabrana :D

19. Labudjani igraju protiv Sautemptona, biće čeljavo. Mada verujem u pobedu ekipe sa Sent Meri stadiona. Labudjani gomna.

20. shomy, trazi nove drugare za igranje. Ti si najslabija karika. Dovidjenja.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.