Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
u bukmarks bar da se bolje izrazim :D
U BUKVARKS!
Kunem vam se ljudi, ja ne znam da li krypton gleda od mene ili ja od njega, prediction nam se razlikuje za jednu tekmu, i mozda jos 1 gol... :S I stalno mi bezi za po 2,3 boda, i povecava prednos'! A i Mlatoni me stize! U sendvicu sam! Trpaj jaja!
Trenutno 18. pozicija, i sto je najbitnije - prva strana. kekeke Obzirom da sam krenuo tek od treceg kola, ja zadovoljan. :)
Na kraju ce se ovo verovatno pretvoriti u igranje nas 15ak, al ni to nije lose za prvu sezonu :D
Blajvaga i kriptonit su roboti.. ovi ostali jos i promase nesto..
GAZIMUDO NE DAM 8. MESTO!!!
Шта је било, блајвага, тресу се гаће а???
Nisao mi je period menopauze, koristis to krajnje podlo, ali kada prodje, ima da nabijam sebi kurceve u sve rupe i da nadoknadim bodovnu razliku!!!!! Lol?
Ne dam srebrnu medalju!
Zavrsicu deveti....
Igram 0:0 na jebeni Štouk i 5 minuta pre utakmice stavi 1:0 JEBEM TI ŠTOKE!!!
GAZIMUDO NE DAM 8. MESTO!!!
Lolo, ko da se ti tu nesto pitas. Ipak o tome odlucuju samo i iskljucivo labudjani.
Dosta sam vas puštao, sad ste se malo odvojili pa će mi biti zanimljivo. Od sledećeg kola krećem ozbiljno. FK SLEDEĆE KOLO !
Pitam se, pitam se. A Labuđani jebu pa rasturaju!
Šta menjaš koji kurac. Ja ni jednu tekmu nisam menjao i 41 bod. Dosta.
Danas Vila kolje Pevce! A možda i ne.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Mlatoni ume, mlatoni zna. :)
7 kad ovi majmuni ne mogu kući gol da daju.
Jevote kad god odigram na totenhem oni zajebu,kad tipujem da ce da prodaju, oni dobiju.
Ocekivao sam vise od Vile.
Al dobro, kao sto sam rekao, iz poslednje 3 tekme ocekujem 15 bodova. Siti je doneo 10, ostaje mi jos ova poslednja tekma da uzmem jos koji bod.
To bre, omašio si! POVEĆAVAJ PREDNOSTOA!!!!
Ti si mozda sprinter,al na duge staze, presticice te debeli labudjanin!
Inače ovo mi je rekord po broju bodova u jednom kolu. Do sad je bilo 44