Pogledao sam malo istoriju duela danas, 1 nerešena i 1 dobio Palas, ostalo pobede Fulama. Pošto su i jedni i drugi jad i beda ove godine sigurno je da neće biti golova puno tako da po istoriji bacih 1 gol na Fulam.
i sad ti sigurice radi stavljas to da ne bih mogao da smanjim prednost!
Jbg, mora ovo i taktički da se igra. Nisi morao da govoriš. A ako dobije Fulam smanjujemo i ti i ja prednost za vodećima jer je većina igrala X.
P.S. Nikako da pitam, a već duže vreme razmišljam, ko je ovaj goxfkcz?
Bez 9 bodova necu da pricam :D Jedino ako opet nemaju neki plan :D
Vest hema i Kardifa ce da ugaze, sa stokom bi mogli da se muce.. Jel igraju sa stocarima gajbi ili tamo?
Dobar X je bio. :) 5 bodova dobih. Ovo kolo delim 2. mesto sa Mlatonijem, 1. Lari. Rekordno kolo 53 boda, povećao prednost nad 9. na 17 poena, smanjio prednost od 7. na 4 poena, sve u svemu odlično. Daj Bože svako kolo da bude ovakvo.
Mišo pičko bežiš!
STIĆIĆU TE JA!!!!
hnjohnjohnjo
Igraću na Fulam sutra iako tripujem X da će biti. Nadam se da me neće izjebati 4. put.
Ja uzeo 8 na Hocpuuur. Sutra sm stavio 0:0 i ne menjam, boli me kurac.
Majmunisao sam danas jer sam imao sjajan skor juče, stavio 3:2 lololo
Sutra X ko kuća.
Ipak X na Fulam. Imam 12 poena više od Mareta tako da mogu da rizikujem.
Totenhemom sam smanjio prednost na Kryptonitom i povecao nad Mlatom! TAKOE! Sutra 10 poJena na Fulamu, i trpam jaja!
Jebemumater 0-1 ZA FULAM I KRAJ! NE MENJAM!
Picko Bolte, ja jos u subotu rekao da igram na fulam, i sad ti sigurice radi stavljas to da ne bih mogao da smanjim prednost! LABUDJANI PAMTE!
Pogledao sam malo istoriju duela danas, 1 nerešena i 1 dobio Palas, ostalo pobede Fulama. Pošto su i jedni i drugi jad i beda ove godine sigurno je da neće biti golova puno tako da po istoriji bacih 1 gol na Fulam.
Jbg, mora ovo i taktički da se igra. Nisi morao da govoriš. A ako dobije Fulam smanjujemo i ti i ja prednost za vodećima jer je većina igrala X.
P.S. Nikako da pitam, a već duže vreme razmišljam, ko je ovaj goxfkcz?
Ma ja vas pustam malo, ionako cu svima da pridjem u labudjanskim duelima sa velikanima kad ce labudjani metodom 3:0 da prase gujsce :D
Svonsi sledeće 3 protiv Vest Hema, Kardifa i Stouka. Jebeš mi sve ako ne uzmu bar 7 bodova tu.
Jebaće ih Stoka sigurno, paste šta vm kažem :)
Bez 9 bodova necu da pricam :D Jedino ako opet nemaju neki plan :D
Vest hema i Kardifa ce da ugaze, sa stokom bi mogli da se muce.. Jel igraju sa stocarima gajbi ili tamo?
Kući igraju protiv Stouka. Sine, od 79 utakmica koje su se do sad odigrale ja ubo samo 6 tačnih. Sramota.
Posle kažu Fulam ne zna...
Dobar X je bio. :) 5 bodova dobih. Ovo kolo delim 2. mesto sa Mlatonijem, 1. Lari. Rekordno kolo 53 boda, povećao prednost nad 9. na 17 poena, smanjio prednost od 7. na 4 poena, sve u svemu odlično. Daj Bože svako kolo da bude ovakvo.
Svaka iole kvalitetnija ekipa ih tovari. Ovi iz Palasa su u rangu sa paraplegičarima, ni za Čempionšip nisu.
Nije tačno, Fulam jebe!
Ja vam lepo rekoh da ce fulam da raskantoprci ove mongoloide..