Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
U 14:30 i 17:00
http://int.soccerway.com/national/england/premier-league/20132014/regular-season/r21322/?ICID=HP_POP_01
Ви ко да први пут гледате Премијер лигу, ја откад знам за себе, они играју утакмице недељом у пола 3 и у пет (по нашем времену). Мислим да бих знао да набројим све термине да ме пробудиш у 3 ујутру.
Елем, јуче сам погодио све исходе (1 тачан резултат, Саутемптон) сем за Арсенал који је већ био почео... Сад ми жао, јер бих сигурно узео бар 5 бодова и имао правих 100% за јучерашњи дан.
Mislim da sam ga izuzetno jako primio ovo kolo!
Blajvaga, koliko bodova imas, ja sam ocaj.. 3 krompira.
Imam 5 od Liverpula, 7 od Mancestera iiii 7 od Srasernala.... Duvao sam kitu, pokusavao da uhvatim Kardif i Vilu, i X na Sautempton....
Ako danas ne ubodem 2 tacna, najebao sam, odoh na cetvrto mesto, jer je realno sve doslo realno.. :D
Ja 10 na arsenalu, 7 na mancesteru i 7 na liverpulu.Takodje jurio kardif i vilu, i ne znam iz kog razloga sam imao X na sautempton. U jbt, pa i to nam bilo isto :D
Trebaju mi bodovi na svim preostalim tekmama da bi kolo i licilo na nesto..
Ako mi se ispuni san za Sanderlend, kao za Zvezdu, imacu golem kurac po obrazima... :D
Blajvaga je jeban, idemo dalje ka 1. mestu.
Šomi23 se ne javlja. Izgleda da je i on ubo ništa. Gazi, kolko na Labuđane?
Radi li vama sajt regularno?
Kad je radio regularno? lolo Šalim se. Baguje i nama nisi jedini
Jok, nisu upisali bodove.
Na labudjane trpajte mnogo - tipa 2:1
34 samo, mada očekujem još 40 xe xe
Meni su Labuđani doneli dva puta po 10 bodova pobedom od 2-0. Ne znam dal da gađam i sad.
Znači 7. sam. Hvala na saradnji Šomi. Živ bio, želim ti da ostaneš na tom mestu do kraja i da te niko ne prestigne.
JEBI CRNCE IZ FRANCUSKEEE! ALE ALE ALE!
Jebaće ih crnci iz Francuske.
Koliko mi se čini završiće se nerešeno, ali da ne baksuziram.
EDIT: Jedi govna Zhajk.
Kurac na Sanderlenda, 0. Još sam na 42 iz ovog kola al tu su još 3 tekme. AJMO LABUĐANI DA JEBEMO ČEKIĆAROA!!!!