Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Aaaaand 10 points goes toooo- BVDLGA!

Mislili ste da sam se smirio... a ja sam se samo uznemirio!

2. Bra'o bvdlga. Saće Labuđani, Sparsi i Plavci da mi donesu novi rekord.

3. Ja imao 2:1 al za tvrdjavu.. Jebo ih ja, mogli su dva puta da daju gol,al su slepci..

EDIT: Mi se ovde kao cimamo, racunamo bodove, a osecam da je ovima pukao sajt i da nece racunati nista vise do kraja.. Ne bi me cudilo koliki su slepci!

4. Ja sam morao san da ispostujem, a i realno, koga ce da dobiju, ako ne odvratni Njukasl, plus im je to derbi.

5. Usrani rumenko mi izbi 10 bodova! PU GOVNA!

6. Ja ovo kolo imam 42 bodovoa! Da nisam jeo govna ne nekim tekmama, bilo bi i vise, ali zadovljan sam, kako je krenulo, mislio sam da cu imati 20...

7. Usrani rumenko mi izbi 10 bodova!

Meni doneo 10 :) Totenhem 7, Labuđani ništa. 59 NOVI REKORD!!! JEBI!!!

8. JEBI ARAPE!

Jedino me Labuđani prodali ovo kolo, na svim ostalim sam uzeo bodove. 65 ukupno.

9. Јебем ти будалу, имао сам 2:1 на Челзи до пет минута пре почетка и променим на 2:2 јебо ме коњ у дупе да ме јебо. Само 7 на мртви Тотенхем.

10. A da, i Sanderlend me sjebo, al' nema veze.

11. Da remiziramo: Prestigo Šomija i napravio prednost od 14 bodova nad istim.
    Od 10 utakmica 7 sedmica i jedna desetka
    7. MESTO NA TABELI!!!
    JEBI PREMIERLIGOA!!!!

12. Gde to sve vidite, jer kod mene ništa ne pokazuje, kao i da nismo igrali kolo - : -

13. A da ga je*em, pa još da računam.

14. A sada da se bacim na sastavljanje rezultata za sledećih 50 bodova. :)

15. Арсенал нисам стигао, Сити и Сандерленд омашио, остало све погодио уз тачне на Саутемтон и Тотенхем. Сјајно коло, вероватно најбоље досад.

16. TOOOO
    3 TACNA REZULTATA
    2 TACNA GOL RAZLIKA
    2 POBEDNIKA
    =
    30 + 14+6 =
    50

17. utakmice fulama nikad nisam ni uzeo boda!

18. 64 bodova NOVI REKORD!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.