U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
64 bodova NOVI REKORD!!!
Opaaa! ALA ROKAJU MEANDERI PREDIKTORA!!!
sledece kolo je najgore u istoriji predictora
Koliko sam se sjebao što juče nisam tipovao. Tačno sam mogao da pristignem vodeće.
Ja ne znam koliko se bodova za šta dobija, tako da ne umijem da izračunam. Pogodio Junajted, Liverpul, Arsenal, Kardif, Sautempton, Totenhem sve po 7 ili 8. Jedino Čelsi tačan rezultat. Nije toliko loše izgleda.
Radi konačno ovo govno. Mlatonii dojava!
Loše kolo, a najviše me razočarao onaj gol Sanderlenda koji mi je sje*ao tačan rezultat.
Isti slučaj, al' što da se radi.
Mnogo zanimljivih mečeva iduće kolo...
Ubedljivo najgori sam bio u ovom kolu, ako izuzmemo larija koji je zaboravio da postavi tekme. Ispao sam iz top10, i to debelo..
Mene jebali Mlatoni i Krypton, mada, da ga ne dade Celzi u 90om zbog ona dva imbecila, bili bismo tu negde sa bodovima. ALI DRAGO MI JE ZBOG MLATONIJA, JER JA VOLIM TROJKU, JEBACEMO SE DO KRAJA SEZONE! Sledece nedelje jebem prediktoroa!
Stižem vas i ja, duga je sezona. ;)
Kripto jebe, 13. na svetu :)
OPAAA!!! I ŽAJK PAO! STEVANE SLEDEĆI SI TI!!! Elem, veoma zajebano kolo nas očekuje.
Na 3 tekme vidim sva 3 znaka, nadam se da ću bar nešt' ubosti od toga.
Ja zbog tog gola uzo 10 poena :)
A meni doneo 8 poena :)
MEANDERI JEBI PREDIKOROA!!!
edit: 63 poena najbolje do sad!
Koliki vam je procenat pogođenih mečeva?
56%. Možeš i sam da vidiš statistiku drugog korisnika, samo odeš na njegov profil.
Misliš da sisa to ne zna, nego hoće da se kurči :)
Ne znam za to. Baš nisam čačkao ništa oko sajta.
Ja imam 52% popravila me ova poslednja 2 kola malo.
Odigrao sam ove 3 koje na koje mislim da može sve da dođe, pa šta mi Bog da.
P.S. Čestitke krypton na izlasku na prvu stranu globala.
P.S.2. Au sine, ti mi bežiš 60 bodova.
ZA GRAAAAAAAND!