Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Najmanja kvota u Mocartu na tačan rezultat je 6,75 na 1-1

2. ЊБА ће јебати Бентекеа.

3. IMAM IKSOA NA TOME KAO I KRIPTO! NE MENJAM! KRIPTO PREDVIĐA, KRIPTO ĆE UZETI SAMSUNGOA!

4. IMAM IKSOA NA TOME KAO I KRIPTO! NE MENJAM! KRIPTO PREDVIĐA, KRIPTO ĆE UZETI SAMSUNGOA!

ahahahah kripto će ga ispušiti WBA vodi.
    edit: za sada imam tačan rezultat :D

5. СУДИЈА СВИРАЈ КРАЈ !

6. Гледај бре говна. Маре баксузе !

7. Ja ipak i dalje jebem.

8. Kripto madjija na samo 3 poena od liderske pozicije :) kad budeš osovjio Samsungoa, prodaj ga i svakome po kurva, barem bloudžab.

9. Kripto i ja jebemo u duetu! Ko što je Vila Bromvičoa!

10. Izvadila me Vila sinoć, ubodoh tačan.

11. Ladno gledate sta je ko igrao. UA CITERI!

Ja imam 52 boda ovo kolo, odma iza Kriptonita. To je vec drugo kolo da sam na drugom mestu. Cuvajte se vi koji ste ispred mene, nezadrzivo srljam u progres.
    Jes da ne znam ni koji sam na tabeli,bitno je da ubadam pobede Svonsija, Kardifa i 2:2 na Villu :D

12. Nije Kardif nego Kristal Palas, nemoj da ih mešaš. Palas je dobar, a Kardifu i dan danas jebem sve po spisku.

13. kardif, palas, isti je to kurac. :D Bitno je pogoditi kome ce oni da otkinu bodove :D

14. Nije Kardif nego Kristal Palas, nemoj da ih mešaš. Palas je dobar, a Kardifu i dan danas jebem sve po spisku.

Nidje veze. Kardif mi je najvise bodova na iznenadjenja donio, solidna ekipa. Dok je Palas rupa.

Kripto madjija na samo 3 poena od liderske pozicije :) kad budeš osovjio Samsungoa, prodaj ga i svakome po kurva, barem bloudžab.

Hahaha. Samo da ja dodjem do bilo kakve nagrade.

A moze li mi neko recii kako se dobija. Je l' ono, pobjednik mjeseca ili? Bas ne znam i ne snalazim se na onom sajtu. Pomoz'te meni nesposobnom, informisite me.lolo

15. Ma tvoje je samo da pogadjaš, a ostalo prepusti nama.

16. Ovo kolo imam samo jednog Xoa i to na Njest Hem! Ne menjam jer sam tako u mogućnosti. Sautempton će diznenadi Čelzi..... a možda i neće. :)

17. Ja igrao samo iks na Evertonoa.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.