Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Stouk u gostim prilicno lose igra. Kod mene 2 iksaaah.

2. Shomy23
    Ja sam igrao iks na Evertonoa.

A jest sad 4 za redom nerešeno dodigraju.

3. Морам да рескирам ако планирам да се вратим у игру за Самсунгоа :)

4. Bolte, kakav ti je ono grb Labudjana bre, pa nije ono napred zmijuga nego glava labuda :D

Ja nisam jos postavio predloge, u ovom kolu nema tekme od 13:45, sto je lose, jer sam do sad u svim kolima tu uzimao bodove :(

Al jebacu jako metodom 50+ i ovo kolo :P

5. Bolte, kakav ti je ono grb Labudjana bre, pa nije ono napred zmijuga nego glava labuda

Što, šta fali?
    Danas dobijam 40 bodova!..................Ali u južnoafričkoj ligi lolo

6. Opaaaa!! Ne moraju da se igraju druga imam 2 tačna i dve sedmice. Dosta!

7. 24 samo, mrtva Aston Vila nije mogla dobiti bedni Sanderlend, a to mi je bio fix. Hvala Bogu pa sam jutros prepravio Everton, bolje 5 poena nego nularica.

8. 22 Skinuo mi ovaj konj 10ku. 10 Norič, 5 Everton i 7 Arsenal

9. U usta se poserem Aston Vili. Samo 22 kolko ja sracunah. Uzas.

10. Tačan na Njuku. Ukupno 32 danas. Zadovoljan.

11. Prešišao Blajvagu, Mlatoni sledeći si.

12. Blajvaga poj'o govno ovo kolo.

13. Bolte, što prepisuješ? :D

14. Ne prepisujem! Odigrao sam ovo čim je izašlo, a to beše pre 2-3 nedelje.

15. Uporedi tvoje i moje rezultate, skoro sve isto. :)

16. Opet sam u igri posle 10 kola
    MORAM BAREM U TOP 5!

17. Ja samo 29. I to me izvuce tacan rezultat njukasla, a 10 minuta pred mec sam promenio sa 1:1 na 2:1. Za everton sam tipovao X, a Vilu sam iz iksa preinacio u keca. Jbg.
    Sutra jos teze za gadjanje, al bilo bi lepo kad bih 20 bodova uzeo nekako na 4 tekme.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.