Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Samo kriptonit i mlatoni ostali izdvojeni, blajvaga posustaje, tako da mi trenutno bezi "samo" 50 poena. A on je 4. ja 10.
    Zakuvava se. Steta sto je dosta ljudi odustalo, valjda nisu stavili u bukmark ili su promasili neke tekme na pocetku i odmah batalili...
    Bilo bi zanimljivije da nas je vise od 15ak :D

Mlato, sto ne igras kladzu?
    Ja se bogami dobro secam da ih je blajvaga fino lesio, mislim da bi ti mogao opusteno da ih oljustis.

2. Sanjao sam rezultate na Liverpula i Manćestera.

3. San je reko Tot 0-2 Man Utd, Hul 0-3 Liv.

4. Mlato, sto ne igras kladzu?
    Ja se bogami dobro secam da ih je blajvaga fino lesio, mislim da bi ti mogao opusteno da ih oljustis.

Јеbem li ga, čini mi se da nema leba tu ako se ne iscimaš ozbiljnije a mene baš mrzi. Baš retko igram, i kad igram bacim neke sitne tikete čisto da mi zanimljivije da pratim.

5. Šiti i Čelzi nisam sanjao. :)

6. Ja pratim premijer ligu dosta dugo, al mi nisu poznati termini nedeljom od 13h, a pogotovo ne od 15h..

7. Ne znam da li ste znali, ali igra se vanredno kolo u utorak i sredu...da ne ostanete bez bodova.

8. Pa shomy bre cuti :D

9. Ne bih mogao da igram Angry Birds na Samsungou, ako ga ne dobijem pošteno, grizla bi me savest :)

10. Pa idi onda posalji i onim konkurentima sa globala poruku da je kolo u sredu i cetvrtak :D

11. Dovoljno je što Kriptonit zna, on će biti prva pratilja ololo

12. Znaju svi, nisu debili.

13. Nularica na Junajted.

14. I meni. A dvoumio se jutros da li da menjam sa 0:1 na 1:1. Jbg, mislio sam da ce pre svega junajted odigrati sa vise muda. I sad mi je krivo sto ih je ukenja oonaj penal, trebali su da izgube tekmu.

15. Imo sam 1:0 za Hal 5 minuta pre tekme, ćale mi reko da će Liverpul da dobije i na kraju sam igro X
    ...

16. Gazimudo nemoj da sereš jebali te labuđani :P

17. Paste sta sam rekao: LABUDJANI CE DANAS DA JEBU...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.