Samo kriptonit i mlatoni ostali izdvojeni, blajvaga posustaje, tako da mi trenutno bezi "samo" 50 poena. A on je 4. ja 10.
Zakuvava se. Steta sto je dosta ljudi odustalo, valjda nisu stavili u bukmark ili su promasili neke tekme na pocetku i odmah batalili...
Bilo bi zanimljivije da nas je vise od 15ak :D
Mlato, sto ne igras kladzu?
Ja se bogami dobro secam da ih je blajvaga fino lesio, mislim da bi ti mogao opusteno da ih oljustis.
Sanjao sam rezultate na Liverpula i Manćestera.
San je reko Tot 0-2 Man Utd, Hul 0-3 Liv.
Јеbem li ga, čini mi se da nema leba tu ako se ne iscimaš ozbiljnije a mene baš mrzi. Baš retko igram, i kad igram bacim neke sitne tikete čisto da mi zanimljivije da pratim.
Šiti i Čelzi nisam sanjao. :)
Sjebo me san :)
Ja pratim premijer ligu dosta dugo, al mi nisu poznati termini nedeljom od 13h, a pogotovo ne od 15h..
Ne znam da li ste znali, ali igra se vanredno kolo u utorak i sredu...da ne ostanete bez bodova.
Pa shomy bre cuti :D
Ne bih mogao da igram Angry Birds na Samsungou, ako ga ne dobijem pošteno, grizla bi me savest :)
Pa idi onda posalji i onim konkurentima sa globala poruku da je kolo u sredu i cetvrtak :D
Dovoljno je što Kriptonit zna, on će biti prva pratilja ololo
Znaju svi, nisu debili.
Nularica na Junajted.
I meni. A dvoumio se jutros da li da menjam sa 0:1 na 1:1. Jbg, mislio sam da ce pre svega junajted odigrati sa vise muda. I sad mi je krivo sto ih je ukenja oonaj penal, trebali su da izgube tekmu.
Imo sam 1:0 za Hal 5 minuta pre tekme, ćale mi reko da će Liverpul da dobije i na kraju sam igro X
...
Gazimudo nemoj da sereš jebali te labuđani :P
Paste sta sam rekao: LABUDJANI CE DANAS DA JEBU...
Hnjo hnji njo :)
12 POENA. ZLO.