39 poena za sad. Samo liverpul omasio, tipovao sam remi,al ispade da je Everton go kurac.. Samo jedan tacan i to na Kristal Palas.. za Mancester mi falio jedan gol domacina, dok sam kod Arsenala i Njukasla pogodio remi,al oba puta gadjao 1:1
Sad tek videh da su ljudi odustali zato što su preskočili jedno kolo... I to za Novu. Koje su cave. Preskočio sam i ja jedno kolo još pre Nove, pa i dalje šibam.
Čekamo te Gazmene. :*
KOJI BRE KURAC SA OVIM PREDIKTOROM, IMAM 2:0 NA VEST HEM I ON MI REGISTRUJE KAO DA SAM IGRAO 0:1!
Valjda će mi registrovati ostalo normalno, seme im jebem, imam tačan na Hal i Kardif, i čini mi se sedmice na Soton i Everton.
Na everton sam imao 1:1 i munuse ga pederi.
Svonsi me opet prodao, precenio sam totenhem i mancester, a sanderlend preterao ocekivao sam X tu. Ukupno 8 bodova. JEBEM USTIMA OKO KURCA
Pa do nove godine nas je bilo 15ak, i onda blajvaga i jos neki preskocise jedno kolo i odustase..
PRISAO SAM NEGO STA! I prisao bih jos vise , nego sam pogresno razumeo Laudrupa oko NACINA NA KOJI CE LABUDJANI DA OSTVARE POBEDU PROTIV TOTENHEMA!
ALI NEMA VEZE , ZA DVA KOLA SI MOJ, A ONDA NEK SE SPREME OVI IZ TOP 5!
Ja bih pre rekao da sam za 2 kola u još većoj prednosti nego što je sad. :)
Pa s obzirom da si mi pre mesecak dana (zajedno sa Mareeeeeetom) bezao oko 70.80 poena, ne bih bas rekao ! :D
39 poena za sad. Samo liverpul omasio, tipovao sam remi,al ispade da je Everton go kurac.. Samo jedan tacan i to na Kristal Palas.. za Mancester mi falio jedan gol domacina, dok sam kod Arsenala i Njukasla pogodio remi,al oba puta gadjao 1:1
Glupi Čelzi i još gluplji Totenhem. Tri desetke za celo kolo, lični rekord :) ukupno 50 poena. Moglo je mnogo bolje, ali jbg, šta da se radi.
POgodio 8 od 10 tekmi. krompiri samo na Celzi i Liverpul.
58 ukupno, ako sam dobro izracunao.
I malo tragikomedije:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1743615_10202337059723510_176213392_n.jpg
Izukoše me tri tačna, 48 ukupno.
OPAAAAAAAA pretekao sam bolta, nek se spreme sledece kolo Mareeeee, Lary i Zhajk.
LJUBAC KO LABUDJANSKA LJUBAV :*
JEDI GOVNA! :)
Katastrofa kolo. Karaću vas sledeće!
možda u snovima :)
Sad tek videh da su ljudi odustali zato što su preskočili jedno kolo... I to za Novu. Koje su cave. Preskočio sam i ja jedno kolo još pre Nove, pa i dalje šibam.
Čekamo te Gazmene. :*
KRIPTO SE VRATIO U TRKU ZA SAMSUNGOA!!! 4. JE!!!! KRIPTO UZMI SAMSUNGOA!!!!
24 samo.
14 samo. Everton i Sautempton sedmice. Sjebo sam se što nisam poslušao Kripta koji mi rek'o da igram na Kardif i ja debil stavio na Norič.
KOJI BRE KURAC SA OVIM PREDIKTOROM, IMAM 2:0 NA VEST HEM I ON MI REGISTRUJE KAO DA SAM IGRAO 0:1!
Valjda će mi registrovati ostalo normalno, seme im jebem, imam tačan na Hal i Kardif, i čini mi se sedmice na Soton i Everton.
Na everton sam imao 1:1 i munuse ga pederi.
Svonsi me opet prodao, precenio sam totenhem i mancester, a sanderlend preterao ocekivao sam X tu. Ukupno 8 bodova. JEBEM USTIMA OKO KURCA
Ti opet rešio da padneš na tabeli, a samo što si došao do vrha?
5 celih! N'o šta, prskaj po prediktorou.
Hahahahahahahahhahahaha JEBI PREDIKTORAAAAAAAA!!!