Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Pa do nove godine nas je bilo 15ak, i onda blajvaga i jos neki preskocise jedno kolo i odustase..

PRISAO SAM NEGO STA! I prisao bih jos vise , nego sam pogresno razumeo Laudrupa oko NACINA NA KOJI CE LABUDJANI DA OSTVARE POBEDU PROTIV TOTENHEMA!

ALI NEMA VEZE , ZA DVA KOLA SI MOJ, A ONDA NEK SE SPREME OVI IZ TOP 5!

2. ZA DVA KOLA SI MOJ

Ja bih pre rekao da sam za 2 kola u još većoj prednosti nego što je sad. :)

3. Pa s obzirom da si mi pre mesecak dana (zajedno sa Mareeeeeetom) bezao oko 70.80 poena, ne bih bas rekao ! :D

4. 39 poena za sad. Samo liverpul omasio, tipovao sam remi,al ispade da je Everton go kurac.. Samo jedan tacan i to na Kristal Palas.. za Mancester mi falio jedan gol domacina, dok sam kod Arsenala i Njukasla pogodio remi,al oba puta gadjao 1:1

5. Glupi Čelzi i još gluplji Totenhem. Tri desetke za celo kolo, lični rekord :) ukupno 50 poena. Moglo je mnogo bolje, ali jbg, šta da se radi.

6. POgodio 8 od 10 tekmi. krompiri samo na Celzi i Liverpul.

58 ukupno, ako sam dobro izracunao.

7. Izukoše me tri tačna, 48 ukupno.

8. OPAAAAAAAA pretekao sam bolta, nek se spreme sledece kolo Mareeeee, Lary i Zhajk.

LJUBAC KO LABUDJANSKA LJUBAV :*

9. OPAAAAAAAA pretekao sam bolta

JEDI GOVNA! :)
    Katastrofa kolo. Karaću vas sledeće!

10. OPAAAAAAAA pretekao sam bolta, nek se spreme sledece kolo Mareeeee

možda u snovima :)

11. Sad tek videh da su ljudi odustali zato što su preskočili jedno kolo... I to za Novu. Koje su cave. Preskočio sam i ja jedno kolo još pre Nove, pa i dalje šibam.
    Čekamo te Gazmene. :*

12. KRIPTO SE VRATIO U TRKU ZA SAMSUNGOA!!! 4. JE!!!! KRIPTO UZMI SAMSUNGOA!!!!

13. 14 samo. Everton i Sautempton sedmice. Sjebo sam se što nisam poslušao Kripta koji mi rek'o da igram na Kardif i ja debil stavio na Norič.

14. KOJI BRE KURAC SA OVIM PREDIKTOROM, IMAM 2:0 NA VEST HEM I ON MI REGISTRUJE KAO DA SAM IGRAO 0:1!
    Valjda će mi registrovati ostalo normalno, seme im jebem, imam tačan na Hal i Kardif, i čini mi se sedmice na Soton i Everton.

15. Na everton sam imao 1:1 i munuse ga pederi.
    Svonsi me opet prodao, precenio sam totenhem i mancester, a sanderlend preterao ocekivao sam X tu. Ukupno 8 bodova. JEBEM USTIMA OKO KURCA

16. Ukupno 8 bodova. JEBEM USTIMA OKO KURCA

Ti opet rešio da padneš na tabeli, a samo što si došao do vrha?

17. 5 celih! N'o šta, prskaj po prediktorou.

18. Hahahahahahahahhahahaha JEBI PREDIKTORAAAAAAAA!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.