Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Još jedna 10-ta za moje omiljene crvene!

2. 7 na Junajted. 38 danas, videćemo šta će biti sutra i u ponedeljak.

3. Leptejebo sve 2-0 ovo kolo. 7 i na Šiti. 45 za sad.

4. 50 bez Liverpula, meni kul.

5. Sedmica i na Liverpul 52 i čekam Arsenal sutra.

6. 56 ovo kolo. Sjeba arsenal, imao sam 0:2

7. 7 Čelzi, Junajted, Siti, Liverpul, Everton i Sautempton = 42 + 8 Arsenal = 50 + 10 Totenhem = 60. Sjebaše Njest Hem i Sanderlend. Dobroe, novi rekord.

8. Kurac! Samo 19. Skino Njuka 10 u zadnjem minutu. 7 Njuka i Arsenal 5 Siti ostalo nule.

9. 36 za sad, izjebaše me u zadnjem minutu Njukasl za tačan i Kardif za 8 bodova.

10. 34 boda. Izgubio u poslednja dva minuta tacan na Njukasl, a mrtvi Noric mi odnese celih 7. Sad su nasli da pobede.

Arsenal i Sautempton tacne rez.

11. Jebo ti ovo. Nadam se sutra Čelziju i Totenhemu, kad ovi nisu u stanju mrtvu Vilu da dobiju.

12. U poslednji minut Kardif i Njukasl sjebase za 10-ke. Mada, ni 36 bodova nije lose..

13. I Englezi počeli da nameštaju? :)

14. Izvukao se malo danas. 19 + 7 Totenhem + 8 Čelzi = 34 Aj nek bude sutra i Everton i da bude kolko tolko pristojno kolo.

15. Tacan na Evertonoa, ukupno 52.
    Nije lose, mada su me izvukla cak 3 tacna rezultata. A sto je najjace, na jos 2 tekme sam bio na minut od tacnog.

16. i ja imam tačan na Everton,ali sve u svemu slabo kolo

17. BILO NE PONOVILO SE.
    kratko i jasno.

18. Steta, ostalo nas samo 10 koji igraju..

19. Nularica i na Everton, jbg. Loše kolo, 34 boda, nisam zadovoljan. Gazi se sa 50 približio samo na 23 a Žajk i Lari mi 15-16 beže. Nadam se mnogo boljem rezultatu u sledećem kolu.

BILO NE PONOVILO SE.

Nek ti svako sledeće bude ovako i ja srećan i zadovoljan. :)

Steta, ostalo nas samo 10 koji igraju..

Jbg, a kad su na početku krenuli svi da se prijavljuju očekivali smo bar da će 20ak da igra do kraja. Valjda će bit' bolje sledeće sezone.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.