Nularica i na Everton, jbg. Loše kolo, 34 boda, nisam zadovoljan. Gazi se sa 50 približio samo na 23 a Žajk i Lari mi 15-16 beže. Nadam se mnogo boljem rezultatu u sledećem kolu.
BILO NE PONOVILO SE.
Nek ti svako sledeće bude ovako i ja srećan i zadovoljan. :)
Steta, ostalo nas samo 10 koji igraju..
Jbg, a kad su na početku krenuli svi da se prijavljuju očekivali smo bar da će 20ak da igra do kraja. Valjda će bit' bolje sledeće sezone.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Još jedna 10-ta za moje omiljene crvene!
7 na Junajted. 38 danas, videćemo šta će biti sutra i u ponedeljak.
Leptejebo sve 2-0 ovo kolo. 7 i na Šiti. 45 za sad.
50 bez Liverpula, meni kul.
Sedmica i na Liverpul 52 i čekam Arsenal sutra.
56 ovo kolo. Sjeba arsenal, imao sam 0:2
7 Čelzi, Junajted, Siti, Liverpul, Everton i Sautempton = 42 + 8 Arsenal = 50 + 10 Totenhem = 60. Sjebaše Njest Hem i Sanderlend. Dobroe, novi rekord.
Kurac! Samo 19. Skino Njuka 10 u zadnjem minutu. 7 Njuka i Arsenal 5 Siti ostalo nule.
Ja 22.
36 za sad, izjebaše me u zadnjem minutu Njukasl za tačan i Kardif za 8 bodova.
34 boda. Izgubio u poslednja dva minuta tacan na Njukasl, a mrtvi Noric mi odnese celih 7. Sad su nasli da pobede.
Arsenal i Sautempton tacne rez.
Jebo ti ovo. Nadam se sutra Čelziju i Totenhemu, kad ovi nisu u stanju mrtvu Vilu da dobiju.
U poslednji minut Kardif i Njukasl sjebase za 10-ke. Mada, ni 36 bodova nije lose..
I Englezi počeli da nameštaju? :)
Izvukao se malo danas. 19 + 7 Totenhem + 8 Čelzi = 34 Aj nek bude sutra i Everton i da bude kolko tolko pristojno kolo.
Tacan na Evertonoa, ukupno 52.
Nije lose, mada su me izvukla cak 3 tacna rezultata. A sto je najjace, na jos 2 tekme sam bio na minut od tacnog.
i ja imam tačan na Everton,ali sve u svemu slabo kolo
BILO NE PONOVILO SE.
kratko i jasno.
Steta, ostalo nas samo 10 koji igraju..
Nularica i na Everton, jbg. Loše kolo, 34 boda, nisam zadovoljan. Gazi se sa 50 približio samo na 23 a Žajk i Lari mi 15-16 beže. Nadam se mnogo boljem rezultatu u sledećem kolu.
Nek ti svako sledeće bude ovako i ja srećan i zadovoljan. :)
Jbg, a kad su na početku krenuli svi da se prijavljuju očekivali smo bar da će 20ak da igra do kraja. Valjda će bit' bolje sledeće sezone.