Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mara pouzdano zna da ispunjavam SVE preduslove.
EDIT:Maro, odakle meni 50 dinara?
Хахахаха
РД се набацује коме стигне.
Hhaaahahaha,crkoh,ljudi,aman,od smeha!
Maro,ne mogu ništa ružno da ti napišem,sjajna si!
:)))
Mara nije stvorena da zasmejava ljude!
Ја само хоћу да се смејем. :))))))
ВанГога је продавачица љубичица.
Mara ima tajnu laboratoriju gasa smejavca!
Mara i VanGoga su "sizor sisters".
РД је луди обожавалац који им шаље претећа писма.
RD je Edvard Sizorhends!
VanGoga je dala oglas u novinama sledećeg sadržaja:
Tražim sasvim običnog dečka, koji će da me voli i da ne gleda na lepotu. Šifra: Imam lepu dušu.
PSV je sasvim običan vampir.
RD se javio VanGogi na oglas.
Zbog PSV-a Predražinjova sestra tri dana ne jede ništa, i ne može da spava, jer joj je slomio srce.
Hahahahahahahahahhahahahahahahaha
RD širi istinite informacije i kvari novinarsku profesiju.
PSV je prešao u vegetarijance,
RD ima živce ko pajvane:)
PSV je stavio svoju sliku na avatar, ali vidi mu se samo levo oko, i šiške.
VanGoga ne ume da prihvati šalu, na svoj račun - odmah diže nos.
VanGoga je pobedila na mis mokre majice 1977 godine na bazenu u vrnjačkoj banji.
RD je bio žiri(ali ne stručni) na tom takmičenju.
RD diže nos samo kad mu ja "zabiberim" onako,od milošte, postove:)))
VanGoga je prvo htela da ima nadimak GogaSekulic ali joj admini nisu dali.
Remorker je, kao član žirija, na izboru za miss svoj glas dao kelneru.
Remorker pere šoferšabne na autokomandi.
RD mu nosi kanticu sa vodom.