Напишите неку комичну лаж о аутору изнад //СКАНДАЛ ТРАЧ ФОРУМ VII

1. TDJ misli na košarku..

2. dioklecijan dolazi u bg samo da bi zbario jednu vukajlijašicu

3. tdj je dala dioklecijanu lažan broj telefona..:-)..na pozive se javlja neki Đura

4. dioklecijanu se svideo taj đura i zakazali su sastanak

5. tdj je platila Đuri da ucjeni Dioklecijana da se nađu jer ona od Đure želi saznati važne informacije..

6. dioklecijan je tajni agent

7. TĐ je zec/zečica hermafrodit.

8. rd najviše voli hermafrodite

9. TĐ piše viceve u Kuriru.

10. rd se pretplatio na kurir i informacije iz kurira upija ko pijan rakiju

11. tasmanijski djavo ima kolekciju Grand revije i Skandala od prvog broja

12. zaphod ih je sakipljao za mene s tim što u svakom broju fale slike JK koje je ostavio sebi i polepio ih po zidu sobe kao dekorativne detalje

13. U nastupu besa je zaklala svog zeku ,ali joj je posle bilo zao pa ga je u znak secanja stavila na svoj avatar...

14. L@ki ima tegove od po 1 kg za vežbe kod kuće.

15. Resrvoar je clan kluba "Super Avanturista".....da, onog iz South Parka....

16. laki misli da ako jede spanać da će stvarno dobiti mišiće

17. Tasmanijski djavo se pravi da veruje u Deda Mraza i to koristi kao izgovor da istima seda u krilo u supermarketima i slicnim mestima. Onda jos im sapuce sta hoce da dobije za Novu Godinu. Deda Mrazevi su posle rumeni i po dva-tri dana.

18. remorker otkako je saznao za to, počeo je da se priprema kako da me prevari da je deda meaz da bi mu sela u krilo

19. ТЂ живи у гаражи.

20. hipnos krade po ulici i donosi meni da jedem

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.