U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
TDJ misli na košarku..
dioklecijan dolazi u bg samo da bi zbario jednu vukajlijašicu
tdj je dala dioklecijanu lažan broj telefona..:-)..na pozive se javlja neki Đura
dioklecijanu se svideo taj đura i zakazali su sastanak
tdj je platila Đuri da ucjeni Dioklecijana da se nađu jer ona od Đure želi saznati važne informacije..
dioklecijan je tajni agent
TĐ je zec/zečica hermafrodit.
rd najviše voli hermafrodite
TĐ piše viceve u Kuriru.
rd se pretplatio na kurir i informacije iz kurira upija ko pijan rakiju
tasmanijski djavo ima kolekciju Grand revije i Skandala od prvog broja
zaphod ih je sakipljao za mene s tim što u svakom broju fale slike JK koje je ostavio sebi i polepio ih po zidu sobe kao dekorativne detalje
U nastupu besa je zaklala svog zeku ,ali joj je posle bilo zao pa ga je u znak secanja stavila na svoj avatar...
L@ki ima tegove od po 1 kg za vežbe kod kuće.
Resrvoar je clan kluba "Super Avanturista".....da, onog iz South Parka....
laki misli da ako jede spanać da će stvarno dobiti mišiće
Tasmanijski djavo se pravi da veruje u Deda Mraza i to koristi kao izgovor da istima seda u krilo u supermarketima i slicnim mestima. Onda jos im sapuce sta hoce da dobije za Novu Godinu. Deda Mrazevi su posle rumeni i po dva-tri dana.
remorker otkako je saznao za to, počeo je da se priprema kako da me prevari da je deda meaz da bi mu sela u krilo
ТЂ живи у гаражи.
hipnos krade po ulici i donosi meni da jedem