Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. Prvo i osnovno mrzi me. Baš me mrzi, na vukajliji visim uglavnom na forumu. Reakcije odabrane pogledam kontam jednom u 3-4 meseca a postere jednom u dva meseca. E sad odabrane defke sam više manje redovno čitao al onda dođe do ove promene i više ih ne čitam. Jbg naslovna strana meni izbaci popularne i mene mrzi da kliknem na odabrane, možda i podsvesno ne želim to da uradim jer i dalje mislim da je najdebilnija stvar staviti popularne ispred odabranih. Koliko vidim desilo se ono o čemu sam i pisao da će popularne da imaju više ocena od odabranih. Tako da više ne čitam ni odabrane.
    A i što kaže Čak ima bre milion zanimljivijih stvari na netu od defki na vukajliji. Jbg al je tako. Nekad sam i Tarzaniju čitao redovno pa više ne čitam ili retko kad pročitam nešto, smorili i oni. A i defke postale usiljene i prežvakane. De znam,. Dva tri puta ušao u popularne i reko zajebi, kad vidim šta sve tamo nabilo 100 i kusur ocena. Ako ništa drugo makar sam te odabrane čitao pre, sad više ni to.

2. Verujem da je sad pala poseta zbog letnjeg rasputa, odmora i tih stvari.

Osim toga, prestao sam da čitam definicije u trenutku kad sam shvatio da mi se dešava da dam deset-petnaest minusa za redom dok ne naiđem na jednu dobru definiciju.

3. E ljudi, je l' možemo d'otvorimo neku temu tipa "Ugurajmo defke u popularne"

disklejmer: nije ono što sam maloprije pisao

Ono kao da linkujemo defke mlađe od 24 časa kako bi ljudi na njih obratili pažnju i da pritom nema linkovanja svojih defki. Ono po sistemu ja predložim Bohorovu, on moju i svima kul.

Dobro, možda zvuči debilno ideja, al' bar bi ovi sa foruma ponekad ocijenili nešto kad vide temu u aktivnim.

Eee, dade mi ova zajebancija ideju. Sa lijeve strane četa i foruma staviti naslove najnovijih defki i to da se apdejtuje kad se rifrešuje pejdž. To bi sigurno donekle doprinjelo čitanosti.

4. al' bar bi ovi sa foruma ponekad ocijenili nešto

Misliš dali bi minus? :)

5. Taj rad Pazlo! Evo ja još jednu i popularan! Sutra kad izađem na put, a seljančice stoje u redu i čekaju da uprem u njih! OPAAAAAAAAAAAAA!

GURAJTE DA I JA GURAM!!!

6. Brate i minus je ocjena. Bar da znamo da nijesmo sami na sajtu lololo

7. Hahah...
    Ne znam, u principu zabole me. Kad je krenulo ovo sve sa sajtom, napnem se i izbacim 6-7 definicija jedan dan i ništa. Posle neki dan: tri komada u popularnim. Sad: nema šanse, mada su defke OK. I ko mu jebe mater sad? Prosto nije vredno toga. Sad ću da nameštam linkove, pa da dodajem komentare, da nabijem skor. Ako stave adaptivni režim, možda bude bolje, ako ne, hu kerz. U suštini sam andergraund autor i toeto.
    Dobro je malo terati šegu i tako, čitati pomalo, ocenjivati, komentarisati, ovo sa takmičenjem je dobar zez i tako.
    A sistem je sistem. SISTEM JE SISTEM i ne mereš ga menjati.

8. Neko jutro sam imao osjećaj da sam jedini na sajtu. Čitao defke i nakon par minuta pogledam komentare, a ono dvije stranice mojih komentara, lolo

A ne, ozbiljno sad. Mislim da treba iskombinovati prošli dizajn sa ovim sadašnjim i onom bijelom Vukom.

Dakle:
    1. Random defke uvesti
    2. Pretraga na vidno mjesto (gornji desni ugao)
    3. Nove definicije na vidno mjesto

9. Taj rad Pazlo! Evo ja još jednu i popularan!

Bohore imaš pvt. valjao mi čo'ek iz više navrata :D

10. HAHAHAH ŠTELA MAMA! :D

11. puzzle, zasto si ti bio banovan?

12. Nelordi ste i neozbiljni. Odo spavat.

13. puzzle, zasto si ti bio banovan?

3 puta:

1. trolovao ljude da sam loš trol a oni potrčali da me prijave i ja napravio 10 dupalaka da bih pisao defke protivljenja gnusnom činu mog banovanja na 60 dana ako me sjećanje dobro služi i popih trajni.
    2. bio neki nesporazumi i bio sam "trajno" banovan na pola sata
    3. "spem"

14. lemaja
    zato što su definicije postale sranje. dosadne, neinventivne, neduhovite, nezanimljive, repetativne, jednom rečju - sranje. krenem da čitam, i na prve tri strane ne dam ni jedan jedini +, i onda mi postane glupo da lupam tolke minuse, trulo mi da ispadnem hejterka.... eto.

Tvoje postove gde pljuneš po definicijama ću da brišem, majke mi. Pa ti si pročitala jednu (JEDNU?!?) definiciju Profa, na primer, tri moje, pet Kurajberovih... Šta ti kreneš da čitaš? Gde, kad?

Jbt. kliknite po kalendaru na na bilo koji datum 2009. godine. Tri defke odlične, ostalo su fore sa Fejsbuka. Pogledaj današnje. Prve dve strane, 15 definicija odlično.

15. Oprostite na upadu, odoh da se vratim na sredinu teme, da vidim ko je još štogod "pametno" rekao.

16. Дефиниције нису срање. Било би глупо да су све савршене, чему онда опција "минус", не би било занимљиво, без троловања и шизења по коментаторкој табли.

Дакле, сматрам - као што сам већ негде поменуо, многи аутори су постали лењи по питању читаности. Част изузецим тојест онима који су спречени због обавеза и других разлога, али ми никако не иде у главу да аутор објави једну дефеницију а да потом не прочита ни једну испод своје, и да не причамо о квоти од 5 - 6 страна.

17. Danas su defke odlične i baš malo minusa dajem. Samo je ljudima mrsko da čitaju. Lakše je gledati postere.

18. Tvoje postove gde pljuneš po definicijama ću da brišem, majke mi. Pa ti si pročitala jednu (JEDNU?!?) definiciju Profa, na primer, tri moje, pet Kurajberovih... Šta ti kreneš da čitaš? Gde, kad?

Agilni, trolu jedan.

19. Па мање више је проблем какве су дефке, овде је питање - због чега људи не читају дефиниције. Има добрих дефки, прште плусеви, али мислим да је пре било више оцена.

20. Sad sam namerno ostavio defku u 1. Da vidim koliko ću sutra imati ocena u 1 a koliko će defki biti objavljeno do tad.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.