Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jeste, Luks ima pravo u mnogo stvari, mada ja pretražim baš debelo da li ima taj izraz definisan. Naravno kada pišem defke kao onaj moj serijal o reklamama, svestan sam da ima već nešto takvo, ali se trudim da moje bude drugačije i prepoznatljivo, da doda nešto novo.
Danas sam pročitao skoro sve napisane defincije. Pored toga sam bio na poslu, sa drugarom na pivu, na fudbalu i igrao sam SWTOR. Znači može.
One koje pratim čitam redovno, na nove defke nisam ušao od vremena pa do sada osim ako me nečiji komentar ne dovede do nj. Idem sad na fudbal, kapiram da neću na nove definicije, nemam vremena.
defke su mi slabo ocenjene pa mi smor da pišem. ako ne pratim defku onda nisam na vukajliji što znači manje čitam. ocenim dnevno možda, 20-30 maksimum
Јер немам живаца да читам говна. Да имам читао бих Курир, исповести.цом или коментаре на спорталу.
A šta je to tačno zbog čega su defke govna Bačje? Inaš li neki predlog kako da budu bolje?
EDIT: Ne osuđujem nikoga ništa, ne kenjam nikome ništa, samo me zanima.
Mozda da se zabrani pisanje definicija autorima ispod 100 bodova definicija? Onda bi trebalo biti bolje.
I da ne može da napiše defku, dok ne napiše kvalitetnu defku.
Kada bi 50% ljudi koji se duže zadržavaju na sajtu posvetilo samo 5 minuta da pročitaju 2 strane najnovijih, ocjenjivanje bi bilo odlično. Pa ljudima je više mrsko i odabrane da čitaju. Problem je što ovo više nije sajt za definicije/postere/reakcije, sad je sajt za četovanje i forumarenje, nije baš sad nego već duže vrijeme.
Шта тролује овај надимак, па јуче си прешао тих 100 поена.
kreativnost na sajtu eksponencijalno opada već duže vreme. mrzi me da čitam gomilu usiljenih i dosadnih gluposti, većina autora jako dosadno piše, toliko da me čak mrzi da čitam ove koji nisu dosadni, ako mogu uopšte da se setim ko to beše. generalno općenito overall, smarate i niste duhoviti, a čitanje buljuka smaračkih definicija neće poboljšati stanje na sajtu.
Шта тролује овај надимак, па јуче си прешао тих 100 поена.
To sto sam napisao nije predlog, nego odgovor kao kako unaprediti kvalitet, pa jednostavno ne mozes, ljudi ce pisati a ocene ce mu pokazati kakav je kvalitet i onda ce taj neko postajati bolji.
EDIT:
msm da je bilo jutros negde oko 8-9 sati.
Добро, то већ има логике
Mozda da se zabrani pisanje definicija autorima ispod 100 bodova definicija? Onda bi trebalo biti bolje.
Au druže, al si u banani.
Pa kako će neko skupiti 100 bodova, ako ne može da piše defku dok je nubara.
Registruje se neko, i ima 0 bodova, kako on da napreduje, kako da uzme tih mrtvih 100 komada ?
Nadimak ko nadimak
Au druže, al si u banani.
Pa kako će neko skupiti 100 bodova, ako ne može da piše defku dok je nubara.
Registruje se neko, i ima 0 bodova, kako on da napreduje, kako da utme tih mrtvih 100 komada ?
Pa bas u tome i jeste fora, nisam to mislio ozbiljno.
i da, forsira se gomila nekakvih konkursa koji samo još više doprinose usiljenom pisanju i smaranju, a zapravo jako retko izađe neka makar solidna definicija odatle
-Sajt je zamršen za nove autore, za one koje nisu preživeli svakojake lavirinte Vuke,
-"Arhiva" mož da se dopuni izrazom "pretraga", jer se posle klika na tu opciju nude opcije pretrage defki. Zvuči možda smešno, ali je praktično ,
-Dve definicije (makar za prvih iljadu članova) je malo. Taman ti sine inspiracija, i - cvrc, istrukovao si svoju kvotu. Posle ti ta ideja/događaj izlapi u svesti, više ti nije toliko interesantno da pišeš o tome. Bar tako meni.
- I ja priznajem da čitam prvo pratilačke, a odabrane onako usput, jer oću svežu krv da
vidim.
- Čitam jaaako često iz off-a, pa me mrzi da se logujem eda bih ocenila. Ali čitam.
EDIT: Ne osuđujem nikoga ništa, ne kenjam nikome ništa, samo me zanima.
Једноставно су срање, сви на исти фазон и превише их је. А предлог за побољшање немам, да знам како да буду боље и сам бих боље писао, овако ме блам на свој профил да уђем због количине ђубрета које сам истоварио.
mislim da moderatori treba više da brišu. a neko izbaci sranje, briši odma, da ne zatrpava dobre defke. sad mi je drago što mi je dosta defki obrisano. a dosta brišem i ja kad vidim da to nije to.
Čitam kad napišem definiciju pa pogledam komšije i tad ocenim jedno 20-30 komada, čitam odabrane (skoro sve), popularne (dve tri dnevno) i kad je takmičenje pročitam skoro sve. Najnovije retko jer se dnevno napiše oko 200 a pojedini autori koji imaju opciju da pišu više def dnevno se ponašaju kao da su sami na sajtu pa piče neke gluposti ili iz dosade troluju tim viškovima, opterećuju sajt i to je jedan od razloga što slabije čitam nego kad sam se registrovao. Neam pojma, nikad ne bih izbacio više od dve svoje definicije u toku jednog dana i kad bih ima tu opciju, treba biti uviđajan prema ostalima, mnogo je ljudi na sajtu.
ovo što kaže ismih
jednom prilikom izbace njih 6 autora neke bezvezne viceve o definiciji braka, Usein Boltu, autobusu i tako... zatrpaše i moju defku sa solidnim skorom, ja uđem u autore da vidim da li moderatori spavaju, kad ono aktivna njih četvorica, od kojih većina raspravlja o Kosovu