Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. I da, želim da dodam i ovo.

Deca mog pašenoga, dakle dve ćerke srednja škola imaju nalog na Vuki kao i njihove drugarice iz škole i šta primećujem?
    Takođe ne znaju da ja imam nalog.

Definicije ništa, to se preskače.

Posteri, reakcije, posteri, posteri, reakcije, HAHA!, ĐOKOVIĆ, LAJKUJ!, posteri, reakcije, reakcije, napravi poster sa Đokovićem, LAJKUJ!, reakcije, ONO KAD!, GIF, LAJKUJ!

i to je to, ništa više, Vuka služi kao generator za postere i reakcije i kao mašina za lajkove.

2. -Dve definicije (makar za prvih iljadu članova) je malo. Taman ti sine inspiracija, i - cvrc, istrukovao si svoju kvotu. Posle ti ta ideja/događaj izlapi u svesti, više ti nije toliko interesantno da pišeš o tome. Bar tako meni.

Ovo sam svakako predlagao, ali nije prošlo.

Једноставно су срање, сви на исти фазон и превише их је. А предлог за побољшање немам, да знам како да буду боље и сам бих боље писао, овако ме блам на свој профил да уђем због количине ђубрета које сам истоварио.

Dobro, poštujem da misliš da su sranje. Ja ne mislim, ali opet ne može svima sve isto da bude gotivno.

3. i da, forsira se gomila nekakvih konkursa koji samo još više doprinose usiljenom pisanju i smaranju,

Nije baš. Ako ništa, makar su čitane te defke.

A kakve bi ti voleo da budu?

4. mislim da moderatori treba više da brišu. a neko izbaci sranje, briši odma, da ne zatrpava dobre defke.

Sa ovim se slažem, mada meni se čini da obavljaju sasvim solidno svoj pos'o.

5. Deca mog pašenoga, dakle dve ćerke srednja škola imaju nalog na Vuki kao i njihove drugarice iz škole i šta primećujem?
    Takođe ne znaju da ja imam nalog.

Definicije ništa, to se preskače.

Kod klinaca mi je to normalno.

6. pa nek su čitane, ali

čitanje buljuka smaračkih definicija neće poboljšati stanje na sajtu.

7. Kada se malo sagleda situacija, stvarno izgleda najbolji predlog onaj sa moderatorima, cim se izbaci neko sranje da se to obrise da ne bi zatrpavale dobre definicije, jbg ja sam nov ali kada sam izbacio defke i vidim da imaju los skor ili lose komentare ili jednostavno da je defka losa obrisem je ili zatrazim od moda da to uradi. Msm najjednostavnije i nekako najbolje resenje je da modovi brisu sto vise losih defki.

8. Ja ne pišemcic ne čitam zato što nemam vremena a i trebam da izbacim stotu defku i neću da se sprdam sa njom a imam dvadeset u šteku koje mogu ići odmah. Što dalje implicira da ću stati na 99 defki i toeto.

9. Znači da ponovim, nisam ovo otvorio da nekoga osuđujem ili da kenjam nekome. Nije ovo otvoreno da bi se sada nešto prozivali oni koji čitaju, sa onima koji ne čitaju.
    Tema je otvorena da čujem mišljenja. Zanima me.

10. -Dve definicije (makar za prvih iljadu članova) je malo. Taman ti sine inspiracija, i - cvrc, istrukovao si svoju kvotu. Posle ti ta ideja/događaj izlapi u svesti, više ti nije toliko interesantno da pišeš o tome. Bar tako meni.

Ја имам једну форе дневно пошто нисам одабран и волео бих да имам више, баш није фер. Пишем већ дуже време, знају људи да се не зајебавам. А има доста људи који имају солидан садржај а нису одабрани, вероватно су и они незадовољни као ја. Мислим да треба таквима дати више простора.

11. Kod klinaca mi je to normalno.

Al oni i jesu većina jebi ga.

Evo ispravi me ako grešim.

12. Al Džoni, čini mi se da takmičenje dobro samo za "poznate autore", jer mi se čini da neki ljudi po difoltu glasaju za njih, a na za novije, što znači da stari autori prolaze, bez obzira na kvalitet...

Daleko od toga da ja oću da kažem da mi novi pišemo bolje od vas, koje smatram legendama sajta, al desilo se par puta da novajlija napiše bolju, al ispadne...

13. Al oni i jesu većina jebi ga.

Evo ispravi me ako grešim.

Jesu, mada od kada sam ovde postoje posteri i više je ljudi blejalo na posterima. Kontam da opet ima sasvim dovoljno nas matorih bandita i klinaca koji su udrugom fazonu da čitaju, ali opet slabo se čita.

14. Al Džoni, čini mi se da takmičenje dobro samo za "poznate autore", jer mi se čini da neki ljudi po difoltu glasaju za njih, a na za novije, što znači da stari autori prolaze, bez obzira na kvalitet...

To nije istina. Ja spadam u "poznate" autore pa sam samo jednom u pet takmičenja prošao prvo kolo.

al desilo se par puta da novajlija napiše bolju

Subjektivno. Možda je tebi bolja. Većini nije.

15. zato što si dva puta napisao plagijat, zar ne?

16. To je bilo samo jednom. Ostalo sam ispao normalno.

17. Možda sam "suviše poznat" pa stvaram obrnuti efekat. K'o Barsa :)

18. вејврајдер платијо да читам само његове

19. Dve definicije (makar za prvih iljadu članova) je malo. Taman ti sine inspiracija, i - cvrc, istrukovao si svoju kvotu. Posle ti ta ideja/događaj izlapi u svesti, više ti nije toliko interesantno da pišeš o tome. Bar tako meni

Postoji divna stvar, a zove se Vord. Ili Noutped, il tako nešto slično, pa zapišeš šta god ti padne na pamet, stisneš ikonicu koja liči na disketu, i ono ostane sačuvano! I možeš posle da ga kopiraš i ubaciš gde god hoćeš!

20. i da, kad vidim da neko u definiciji iskoristi reči tipa 'decxko' 'opaaaa' 'ultimativno' 'odjeb' 'država duradi nešto' ne čitam dalje, a ako me baš nervira, lupim minus

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.