Prijava

Не знам колико је исправно доносити закључке на основу једног полувремена, па још против Хала, али Челси баш доминира. Још кад помислим да су Оскар и ван Гинкел '92, Азар и Де Брујн '91, Шурле '90...

И зајебите с овим коментарима "још један и доста", "ух, фале ми још два" и слично.

Cezli ce biti sila narednih 10 godina.

mancester ima da osvoji sa 10 bodova prednosti pazite sta vam kazem

Sam da dam svoj sud... Po meni cist drugi penal za Vilu, pogledajte desnu nogu, tj koleno Koscelnog, pre nego sto izbija loptu udara ovog po nogama. Pritom, sa ledja lik uklizava, kako god da izbije loptu, u 80 posto slucajeva je faul, bar po meni...

murinjov stil... zavalimo go, dva i lagano...

Мамаду Сако близу Ливерпула. То би стварно била најбоља опција од помињаних и надам се да је ово истина. Још ако потпишу и Виљана - СЛАВИЋЕ СЕ ТИТУЛА!

Појавила се информација како је Виљан виђен у Ливерпулу и како је неким навијачима потврдио да ће потписати за Ливерпул. Било би добро, изгледа је Ливерпул ове године погодио са појачањима.

Samo jednog jebenog špica da su uzeli, ali ne..
Nama neki Napoli, Wolfsburg, Totenhem i ostala gamad uzimaju igrače. Prije smo se barem tukli i gubili od buržuja sad nam igrače uzimaju i oni i koji nemaju keša na bacanje.
https://pbs.twimg.com/media/BR-I5aDCEAItLUj.jpg

Саншајне, туга је шта се дешава са Арсеналом ових дана... Човјече од оног тима 2003/04. до данас, ко небо и земља...

Nadam se da je ove sezone došlo vreme da se Liverpul vrati na velika vrata!

Ваљда буде боље ове сезоне, мислим да је Џерард коначно заслужио да добије титули Премијер лиге, за све ове године оданости Ливерпулу.

Ja bih najvise voleo da Liverpul uzme titulu ove godine, ali to nije realno. Ove godine je cilj LS. Al zato sledece sezone napadamo titulu. DOGODINE NA ENFILDU!!

Dzerard je to odavno zasluzio.

Sve o Liverpulu i tituli

Hihihi.

Људи, продао бих душу ђаволу да могу само једном да стојим на Копу и са раширеним шалом пјевам Ју'л невр вок алон. Језа ме подиђе кад гледам на ТВ-у, а могу да замислим само како то уживо звучи...

VRATITE NAM TITULU EVO VAM CEO MANCESTER SI TI TAKAV SAM I JAAAA

Чавез, ниси зар Манчестеровац?

Jesam.

Zato mi je i fani sav ovaj pep talk o tome hoće li Liverpul dohvatiti LŠ visine. Iskreno, voleo bih, jer mi je uvreda više da gledam Arsenal i mrtvi Totenhem/siti tamo, Liverpul bi trebao to da igra. Ali teško.

Е јебеш га, ај те у реп стиховима хвалим. Ај шта да се ради, ваљда ће бити ово година кад ће опет бити ривалитет Јунајтеда и Ливерпула на оном старом новоу. :)

JEBALI VAS CRNO BELI AVATARI

Liverpul je sranjo, ali LŠ treba da igra velika četvorka konstantno, nikakvi Sitiji i Totenhemi.