Prijava

Бане цар, Лукаку анимал, Ширле Просинечки.

Ширле Просинечки.

Kurax će Aston Martin da uradi ove godine, dabogda ispali uz Fulam.

Kako vam se cini liverpul? mogu i oni mnogo ove sezone.

Слабо друго полувреме. Разумем да су се повукли, али приметан пад у игри, поготово код Агера и Лукаша. Мињоле и Џерард опет одлични, уз Стариџа најзаслужнији за победу. Много нам фали Суарез. И не знам шта је јебеном Агеру, понаша се као Шкртел...

Је л' био пенал оно на крају? Ја сам покушао објективно да проценим и чини ми се да јесте, мада нисам видео да ли га је качио Гузан.

Ma jebo ti sve, nakon 5 godina povezali dvije pobjede na početku sezone. Poslednji put kad su to uradili, to onda kad su bili drugi. Prošle i pretprošle sezone su igrali lijepo, pa pogađali stative i prečke ko bolesni. Daj gol pa se povuci, boli me kurac, samo nek počnu više da pobjeđuju. Staridž čigra, Kutinjo će tek da prejebe EPL-a.

Ако Челси стварно потпише Виљана, онда су дебили. Да даш скоро 40 милиона за играча на чијој позицији у тиму већ имаш 3-4 врхунска, чисто иживљавање.

Је л' био пенал оно на крају? Ја сам покушао објективно да проценим и чини ми се да јесте, мада нисам видео да ли га је качио Гузан.

Ма видјело пенала није. И ја сам скочио одмах дерући се: "Пенал, Пенал!", али касније се види на успореном снимку да је прво стигао Гузан до лопте и скора да није дотакао Стариџа.

Што се утакмице тиче, добро је што су 3 бода у џепу, али некако нисам навикао да гледам дефанзивни Луверпул. Онај Ален је по мени катастрофа играч, не знам што га Роџерс уопште убацује у игру...

Plus Čelzi dovodi i Etoa, to znači da neko mora da ide.. Pošto je Mata dosta zapostavljen kod Murinja, legao bi Junajtedu ko kec na desetku.. Ionako su tražili nekog madjionačara iz Španije, a kuš bolje od najboljeg asistenta lige..
Doduše i Arsenal se tu nešto petlja, mada ništa od toga.

Не верујем ја да ће да се одрекне Мате толико лако, као што не верујем да му неће бити прва опција за офанзивног везног уз Азара. Ово што га није форсирао на припремама мислим да је због премора. Момак је везао целу претпрошлу сезону, Европско, Олимпијске игре, па прошлу сезону, па Куп Конфедерација. Мислим да је једини који је буквално две године без одмора. Тако да ће вероватно бити растерећенији ове године, неће да игра оне слабије утакмице, типа Лигу Европе и купове. Овај Де Брујн рецимо је бомба играч, штета би било да преседи сезону.

Ma zna Murinjo šta radi. Čovjek ima debelu klupu jer ide na triplu, pa dokle dogura.
Meni je ipak glupo što je pretrpao vezni red.
Sad ima Eto-a, Ba-a( o jebem ih u imena, ne možeš izmjeniti kroz padeže), Toresa i Lukakua u napadu, ne može da ne valja. I Mozesa, ali on je i krilo.
I kad mi neko kaže Murinjo dobar trener. Pa dovoljno je da ne budeš Manćini ili Ranijeri i da uz tako velik budžet osvajaš bar jedan trofej u 2 godine.

Ne njajke Dube,l on je osvojio i sa frljavim Interom koji je i pre i posle njega bio jebena kanta i krš tim i kad je imao bolje igrače, da ne spominjem Porto..

A od Reala je stovio tim koji je igrao najlepši i najbrži fudbal u istoriji (doduše ovo je moje subjektivno mišljenje), i drugi su imali isti budžet pa su kurac pušili..

MURINJO JE BOGOTAC !

EDIT: Evo videćemo ove sezone kad bi se poredio napad Sitija Junajteda i Čelzija realno da su i Siti i Junajted jači u tom aspektu, iako Junajted nema dostojnu zamenu za RvP'a..

Sa frljavim Interom?! Daj, ne budi smiješan.
Što se tiče Porta, tu ga je prokenjalo ko nikad, pogotovo u finalu. Poslije Porta je uvijek mogao da dovodi koga je htio, on prstom, a Abramović/Morati/Perez/Abramović, za novčanik.

Liverpul odigrao juce takticki savrsenu utakmicu. Sto bi rekli Englezi, winning ugly. Prosle sezone bi ovu utakmicu sa Vilom odigrali nereseno ili izgubili. Sto se tice Vilijana, imam utisak da ga je Murinjo uzeo ne zato sto im treba nego da ga ne bi uzeo Totenhem. Koristi on priliku da malo bocne AVB-a svakako.

Daleko je Inter bio od frljavog tima kad su uzeli LŠ i daleko od toga da Murinjo nije dobar trener. Istina je, kao i u većini slučajeva, negde na sredini. Meni se on subjektivno uopšte ne dopada, ali ne sporim da je opasan trener jer gde god da je došao, napravio je odlične rezultate. Jesu svi ti timovi bili jaki, ali opet... Jednostavno ne možeš da kažeš za nekoga ko se toliko dugo i tako uspešno bavi trenerskim poslom da nema pojma i da bismo tipa mi laici to isto uradili s takvim timovima.
Inače, LIVERPUL JEMEN! STARIDŽ SVRŠAVA DRUGOM NOGOM PO ASTON VILAMA!!!4343235436443

Pa gde god da je otišao dobijao bi keš za pojačanja i svaki drugi jači klub (Barsa, Bajern, Sit, Junajted, Juventus, Milan, PSŽ...).. Ko da su svi ostali sedeli i plakali dok Murinjo ne odluči koga će a koga neće da uzme. .

Inter je kurčina, nemo da zajebavaš.. I Murinjo je koliko se sećam prodao Ibrahimovića da bi doveo Etoa, Milita i Šnajdera, tako nekako.. I uopšte se nije tu pojačao, ako ti je Kvarežam itako neki kurci pojačanje onda jeste.. Plus je morao da se privikava na italijansku ligu.

Čuj u finalu ga prokenjalo odero Monako sa 3 0.. Prokenjalo ga protvi Junajteda, ali u finalu sigurno nije.. I Borusiju je prokenjalo protiv Malage, pa opet niko ne kaže da je Klop loš trener.

JEBI SITIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Dade Negredo gol, al opet JEBI SITIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Izgleda Totenhem ne ume bez penala da da gol.