Prijava

Игра бека и даље, направљен пенал над њим сад у суботу.

Шта знам, ја да сам на Роџерсовом мјесту, њега бих гањао да дође у Ливерпул, таман смо танки на тој позицији. Саншајне, навукао је Венгер доста пара, то је неоспорно, а у праву си да вам требају 2,3 добра играча.

Добар Сити вечерас.

волео бих да арсенал не уради ништа пошто ми иду на курац
и то не само сад, заувек
5-9 место увек да буду јебо их педофил и француска и све то

Не треба нама леви бек, имамо Енрикеа који је одличан и Џека Робинсона на позајмици у Блекпулу. Али Сисоко ће изгледа код нас на позајмицу, тако да смо покривени ту.

Што се ове утакмице тиче, Њукасл је најганферскија екипа која одише чамугизмом и која ће до краја да добије још један црвени. Навас одличан, страшно агилан и има одличан центаршут... Биће хит сезоне.

Ааа, ја заборавио за Сисока да је то договорено... Фино дјелује Сити, лијепо играју.

Vila me je iznenadila u 1. kolu, možda bi ona mogla da pomrsi račune ovoj šestorci.

Ako bude imala pomoč sudija kao prekuce, onnda sigurno će da pomrsi

Каква је Џеко играчина, људи моји. Ја и даље не вјерујем да га је онај слијепац Манћини прошле године на кашичицу убацивао у игру...

Džeko majstorica, a i Siti ubio. Drugi gol, Kompani, Džeko, Aguero. Lepo i jednostavno. Siti posle 2 majmuna u vidu Hjuza i Manćinija konačno ima trenera koji može da izvuče maksimum iz ovakvih majstora koji su u timu.

Хахаха, а Крул не да Џеку гол. Свима ћу да дам, теби нећу!

Испаде порнић од утакмице...

Lol, dade ga Cashri, a Džeko ne :(

Čelzi 1-1 Aston Vila

Vila ce daleko ove godine dogurati.

Bane meće za pobjedu, ponovo.

Vila ce daleko ove godine dogurati.

Koliko Ivanović ume da bude prljav igrač, to je čudo. Onako funjarski, podmuklo. Mnogo ga gotivim, al' ima da se češe kad ga Vanjama odstrani sa terena na mesec dana.

Čelsi i Siti su glavni konkurenti za titulu, ubedljivo najjače klupe imaju, a i dva vrhunska trenera. Mojes je dobar, ali za ovu dvojicu je Kosanović.

I mislim da će Sautempton da bude iznenađenje sezone kao Svonsi prošle.