Prijava

Kevino prezime je uzeo kao klinac, jer sa ćaletom nije baš u najsrećnijim odnosima.

I mene bi inače ćale veoma poštovao da jebem burazerovu ženu i da varam svoju. Pravi kavaljer. Zaista ne razumijem što ga ćale mrzi, pa jebao je sa kondomom.

Mislim da je uzeo prezime Gigs dosta prije nego što ga je umočio u snajku.

Pa prije toga je umočio u sestru, ali to ne iznose u javnost. To samo ćale zna i zato ga mrzi.

To samo ćale zna

I ti.

Archbishop Lazarus

Buraz, tema za tebe je vamo.

Šta je Čavez, šta se ljutiš ako na njega pljujem što se tiče njegovog ponašanja van terena. Na terenu je igračina, ali je van govno od čovjeka.
I šta ti smeta moj nadimak? Što je Chavez bolje? Ja imam bolje mišljenje o sebi, sad ne znam imaš li ti o sebi...
http://i.imgur.com/U71Ms.gif

Realno Chaveze ako se je istina to za bratovu zenu, a izgleda da jeste, ja ne razumem kako mozes da ga postujes kao licnost i da mu se divis. Da kazes da je dobar igrac OK, ali osecati ista vise od gadjenja prema takvom liku za mene je nepojmljivo.

i teri je jebao najboljem ortaku zenu,a ko zna sta rade u privatnim zivotima,neki su pederi ,neki mozda pedofili ko zna,gledamo ih i volimo zbog onoga sto rade na terenu,svi pricaju ovaj ljudina ,ovaj ono ,onaj ono,niste ih upoznali ljudi ne mozete suditi,mediji mogu da izvrcu sta hoce,a ponasanje poznatih licnosti u javnosti je uglavnom i isplanirano,evo otkrilo se da je ono alves kad je pojeo bananu bio marketinski trik,mozda su i platili nekome da baci tu bananu,jebiga ,mi znamo samo ono sto nam mediji kazu,tako da ako sudite ,sudite po onome sto vidite svojim culima,znaci na terenu.

Fora je što ste se zakačili za to.

Isto kao da se zakačiš da je Fredi Merkjuri bio prvobitno peder i da ti je to bitnija stavka nego kakav je muzički legacy ostavio iza sebe. Ako su vam takve stvari bitnije, onda jebiga, takvi ste i ljudi.

Niko jebeno nije pominjao stvari van terena, nego stvari na terenu.

Šta je Čavez, šta se ljutiš ako na njega pljujem što se tiče njegovog ponašanja van terena. Na terenu je igračina, ali je van govno od čovjeka.
I šta ti smeta moj nadimak? Što je Chavez bolje? Ja imam bolje mišljenje o sebi, sad ne znam imaš li ti o sebi...

Buraz, nisam rekao da je tvoj nadimak za transfer blama, nego tvoj stav.

И ВИДИЋ ПЕДЕР НИШТА НИЈЕ ДАО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ЕЛ ГА ТО ОТАЦ НАУЧИЈО

TAKO JE; vidara pizdurina. Masa se tripuje kao šta je sve dao klubu. Dao je kurac, to je radio zog sebe i para ko i svaki normalan profesionalac. Mi smo majmuni nema tu nazad. Ispunjavaju nas tuđi uspesi jer smo vreće gomana. I nije slob@ kriv.

KAd smo vec kod stvari na terenu, Gigs je pokazao da je vrhunski znalac posto je covek kao trener poslao sebe na teren. da je ovo igrica, rekao bih da je obrno

za 20min asistirao i zamalo ga metnuo sa 25m iz slobodnjaka,bole ga kurac

da ti je to bitnija stavka nego kakav je muzički legacy ostavio iza sebe

Jebo li te legasi.

sve u svemu vidara govno

ГОВНО БРЕ ОНО НАЈГОРЕ ЈЕБЕМ МУ МАМУ У ПИЧКУ РАДИ СВОЈ ПОСО ЗА ПАРЕ СЕЕРЕМ МУ СЕ У ПАРЕ ПРОДО ЈЕ КОСОВО