Премијер лига 13/14

  1. Kada Sanja dobije loptu, znas da je akcija gotova. Njegovo umece sa loptom se zavsava na prijemu. A Gibs sta je promasio...

    ArminVanBuuren
    gibsa odvesti u sumu i ubiti

    Jedino resenje.

    Ozil se ne vidi, lepo deli lopte, ali nema nekih kljucnih dodavanja. Arteta slab. Jedini koji igra kao da je finale kupa je Kazorla. Mada je i on u 90+ sjebo prijem koji bi ga doveo u 1na1 sansu.
    Dobili ste ih pre par nedelja 3:0 u gostima, a sada u finalu desetkovane ne mozete!?

  2. Ubacuje vilsira i rosickija koji mogu da sutnu penal ko ljudi a izbaci ista takva 2 igrača, pa ko će ostala 3 da šutne? Sanogo sanja kosjelni? Zirua ne računam u ljude..

  3. Ziru madjija hahhah a ako je neko zaslužio onda je ro remzi sjajna sezona

  4. A kakvi su fegeti ovi navijači arsenala hahahahah pa baklju da vide pola bi pobeglo u sekundi

  5. Boli Hala kurac, idu u LE.

  6. ВОЈСКА ЧОЛО СИМЕОНЕА ПОХАРАЛА КАТАЛОНИЈУ И ПОБЕДНИЧКИ СЕ ВРАЋА У МАДРИД ДА ПОДИГНЕ ПЕХАР

    Сте видели како се аплаудира противнику, то су прави навијачи..

  7. Penzionisao se i Gigs, otisao je najveci igrac Premijer lige.

  8. Ode Rajan u penziju.

    Sjebao sam se sad totalno. Nije da nije očekivano, 40 godina, jebiga, ali nadao sam se još jednoj sezoni. krajnje sam tužan jer mi je to omiljeni igrač oduvek bio i realno igrao je jednu godinu kraće n'o što sam ja živ.

    Sad će da bude padawan Van Galu, pa će biti sreće da kroz par godina i sam preuzme Junajted.

    Zaista, iako je možda pristrasno i subjektivno, smatram ga najvećim igračem Premijer lige i jednim od najvećih celog sveta. Vanvremenski čovek na tom terenu.

    Ostavili su ovaj link na stranici Premijerke, vredi i te kako pogledati.

    https://www.facebook.com/premierleague/posts/871327022891714

  9. otisao je najveci igrac Premijer lige.

    Da si ti živ i zdrav od kad se Skols penzioniso.

  10. Ja bih možda rekao da je Gigs najveći, a Skols najbolji, mislim da je to pošteno.

  11. Ne razumem zasto ga cenis toliko, prosecan igrac i govno od coveka. Drzao je neki nivo kroz celu karijeru kao sto su to radili i Zaneti, gorepomenuti Skols, Maldini... njih niko ne dize u nebesa.
    Ni po cemu bolji od ostalih.

  12. Chavez
    Ja bih možda rekao da je Gigs najveći, a Skols najbolji, mislim da je to pošteno.

    TO, jos bih dodao najinteligentniji Skols svakako...

    Inace ne znam sto su stavljali golove, kad to nije bio njegov zadatak i nije imao puno spektakularnih, ali zato prvi asistent svakog takmicenja koje je igrao i to UBEDLJIVO...
    90-tih najbrze krilo sveta, sta je radio... A i dan danas nema boljeg kad je zavrne spoljasnjom :)

  13. PuppetMaster
    Ne razumem zasto ga cenis toliko, prosecan igrac i govno od coveka. Drzao je neki nivo kroz celu karijeru kao sto su to radili i Zaneti, gorepomenuti Skols, Maldini... njih niko ne dize u nebesa.
    Ni po cemu bolji od ostalih.

    Nista posebno ubedljivo najbolji asistent svakog takmicenja koje je igrao, sto je i bio njegov posao kao krilo ? Mnogi mi na ovo kazu pa kad je igrao 100 godina, je l' branio neko ostalima toliko da igraju ? Nije najbolji, nije najinteligentniji, nije najhrabriji, ali je svakako najveci igrac, svega je imao dovoljno da igra 20 i kusur godina i evo protiv Olimpijakosa u revansu on je mogu slobodno da kazem prekrenuo svojim pasevima u 40 i kusur godina, nema veceg, jedan jedini RAJAN GIGS!

  14. Ne sviđa mi se ovaj Van Gal nikako, ne volim što će doći u manutd. Inače Skols je tata bio, najjace su mi bile scene kad plane u nekom 15 minutu utakmice, dobije zuti pa ga fergi vadi da ne bi fasovao crveni.

  15. Nista posebno ubedljivo najbolji asistent svakog takmicenja koje je igrao, sto je i bio njegov posao kao krilo ? Mnogi mi na ovo kazu pa kad je igrao 100 godina, je l' branio neko ostalima toliko da igraju ? Nije najbolji, nije najinteligentniji, nije najhrabriji, ali je svakako najveci igrac, svega je imao dovoljno da igra 20 i kusur godina i evo protiv Olimpijakosa u revansu on je mogu slobodno da kazem prekrenuo svojim pasevima u 40 i kusur godina, nema veceg, jedan jedini RAJAN GIGS!

    Pirlo? 15x bolji
    Izmislio pasove za ovog. 35 ima, igrace jos par sigurno.

  16. Papete, čisto ovako da ti kažem da me je blam tvojih par postova iznad što sam pročitao.
    To bih očekivao od bubuljičavog 14-ogodišnjaka koji je skontao premijer ligu pre koji vikend.

    Pirlo i Gigs nisu za poređenje. Kao da porediš Metaliku i neke Peperse recimo. Sve što im je zajedničko je to da prave muziku i sviraju instrumente.

    Neću ulaziti u raspravu zašto i šta je ko radio bolje jer smatram da je to suviše banalno, i da, ako sam nemaš dovoljno podataka o svemu tome, nema smisla ni ja da ti ih ovde postavljam.

  17. Pirla sam ubacio samo kao odgovor arminu na godine i pasove. Naravno da je jedan krilo a drugi zadnji vezni, ali brate dizez ga u nebesa previse.
    Dobro to je tvoje misljenje i imas pravo na njega :)
    Poz od Papeta sa familijom.

  18. I garantujem ti da ce kroz 5 godina na pitanje ko je najbolji igrac Fergusonove ere u mancesteru 90% odgovora biti SKOLS.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.