Премијер лига 13/14

  1. Hoću Fergusona, mnogo sam nesiguran po pitanju naše sezone.

  2. Mislim da sam krenuo da plačem.

  3. Setite se samo tima kad im je Siti uzeto tiulu u produžecima.. FUJ

    Koliko god vise cenio Mancester od Sitija, taj prizor, i ta tekma, i cela sezone je nesto najbolje sto sam gledao u zivotu. Brate, gradskom rivalu da uzmes titulu u 93., to se jednom desava. Govnjiv je Siti, ali ne da nije FUJ to sto se desilo, vec jedan od najvecih klupskih momenata u fudbalu... bar meni..

    Elem, dobar je Arsenal, mada mi odbrana njihova sem Merterzakera go kurac, onaj Koscelni mi je izmisljen igrac. Sredina ce da sije, ako Francuz nastavi da reseta, bice zajebano. Mancester jeste doveo dobrog igraca, ali ne vidim kako ce on da promeni igru... Bice ovo do jaja sezona, samo Liverpul da ne posustane za 5 kola, i da se smorim kao plovak...

  4. Људи, Мојес није човек који може онакву екипу да води до титуле. Ево покушај објективне анализе првог тима:
    Де Геа - добар голман, имао осцилације прошле године, али се већ на почетку ове види да има огроман потенцијал
    Рафаел - одличан бек, не знам колико дуго ће бити ван терена, али очигледно је да нема адекватну замену на позицији
    Видић - ако буде играо као против Челсија, свака част
    Фердинанд - може у пемзију одма, спор, не стиже да покрије играча, његов гол против Ливерпула (Аспас га је надвисио у скоку двапут!?)
    Евра - океј је, није као што је био, али је и даље класа, поготово кад се игра против слабијих екипа, па има више офанзивну него дефанзивну улогу
    Керик - слично као Скот Паркер прошле године у Тотенхему, шатро доприноси стабилности, а овамо сваки други дуги пас одлази у гол-аут. Време је да се полако сели у Астон Вилу, или тако неки Евертон
    Клеверли - океј је, напредује
    Гигс - јесте га видели против Ливерпула? Никад гори
    Ешли Јанг - ма ајте молим вас, Стјуарт Даунинг
    Велбек - је дрво и то ће се показати у наредним утакмицама. Бљесак против Свонсија и у репки верујем да је случајност
    ван Перси - њега не коментаришемо, као ни Рунија
    Чичарито - џокер, Оле Гунар, ништа друго
    Нани - видећемо, никад га нисам ценио
    Валенсија - Вешовић, човек без завршног паса
    Кагава - не знам што не игра, гледао сам га против Уругваја, он и Хонда су ојебали
    Џоунс - споро улази у дуел, дајте му позицију

    Вероватно сам заборавио доста њих, али све у свему - Руни и ван Перси не могу сами, остатак екипе је просечан.

  5. E da i mnogo mi je drago zbog Arsenala, Arsenal do titule kad smo mi kurac već.

  6. Вероватно сам заборавио доста њих, али све у свему - Руни и ван Перси не могу сами, остатак екипе је просечан.

    Istina, i to ce se sada videti kada nema Fergusona.

  7. Kažu da Koentraovi papiri nisu stigli na vreme. Dobro, boli vas kurac, bićete četvrti.
    LIVERPUL UZIMA PREMIJER LIGU PRVI PUT U SVOJOJ ISTORIJI! STARIDŽ DO KOBEDE! Kakvi su slepci ispali što nisu dali Suareza, neverica. Ali bruka slićpo odrađen sa Sakoom i Sisokom. Samo Sisoku treba da otkupe ugovor.

    Bice ovo do jaja sezona, samo Liverpul da ne posustane za 5 kola, i da se smorim kao plovak...

    +13243435

  8. Šta ima da ne stignu na vreme traje još prelazni rok u Engleskoj, valjda se to gleda.

  9. Само нек још неко забележи која је страница у питању. Једва чекам крај сезоне да видимо да ли су вам сва ова очекивања била реална. Ја турио у букмаркс страницу број 19.

  10. Spekuliše se da Mančester Junajted nije uspeo na vreme da skupi sve papire neophodne za realizaciju ove pozejamice, pa ćemo sačekati neko vreme i saoštenje iz kluba kako bi saznali da li će sjajni levi bek Real Madrida igrati naredne sezone na "Old Trafordu".

    Ja ovo naš'o. Sad jebežga, koliko je to istinito...

  11. Ono, niko od nas ne tvrdi nista sa sigurnoscu, da mi znamo sigurno kako ce se utakmice zavrsavati i ko ce pobedjivati, mlatili bi pare na kladionici, a ne pisali na forumu. Moguce je da Junajted odbrani titulu, ali moguce je i da ne zavrse u top4. Videcemo. Al ako si ti zabelezio stranu.

  12. Тај фазан, бвдлга, израз Фергусоновог лица кад му јављају да је Агуеро дао гол... И ако су изгубили ту титулу, тад су имали два пораза од Ситија (6:1, 1:0). Нису је ни заслужили, као што је нису заслужили ни 2009. Десети јануар те године, Ливерпул први на табели, ја убеђен у освајање титуле... Онда се десио Стоук, Андреј Аршавин и јебени Федерико Македа са своја два гола у 90. минутима против Виле и Сандерленда. Тад смо их добили 4:1 на Олд Трафорду, пишали по сиротињи... Никад нећу прежалити ту сезону.

  13. Kenjaš da nisu zaslužili onomad kad je Siti uzeo, imali 8 bodova prednosti bili. Zaslužili su koliko i Siti.

  14. Te iste sezone je Siti bio prvi jedno 30-ak kola, oba puta ih odrali u derbiju i svakako su zasluzili titulu. Jos lepse je sto je ispalo kako je ispalo.

  15. Popušite mi kurac, niste u pravu.

  16. To ovaj ga je pobedio u derbiju pa je više zaslužio titulu je sranje argument. Junajted da je osvojio ne bi bilo nezasluženo isto kao što nije nezasluženo što je Siti osvojio. Tako da su isto zaslužili. Siti imao više sreće i jebiga, neko mora da osvoji na kraju svega.

  17. Ja sam pomesao, mislio sam da je to iste sezone kada je Birmingem ispao. U svakom slucaju je bilo do jaja, jedan od najvecih preokreta od kad pratim fudbal... To ko je koga dobio nije realno i bitno sto se tice titule, jer gube bodove od Vigana pa do Lester Sitija, ali da su ih odrali Sitijevci te sezone, jesu.

    EDIT: Zasto jebeni Tomi Robredo pisa po Federeru? Morao sam da podelim sa vama ovo...

  18. A šta, malo 20 titula pa ste hteli i tu? E PA NE MOŽE! Niko ne može da kaže za tim koji se bori za titulu i uzme je na kraju (ili ne uzme) da je to nezasluženo. Nikoga ne može da sere da pobedi na toliko utakmica da bi mogao da se takmiči za titulu. Čak ni Junajteda toliko ne sere. Fora je u tome što je njih kroz skoriju istoriju tragično sralo i zbog toga mi je bilo toliko drago što je Šiti onako dobijo. A i proš'o mi tiket zbog njih. ololo Jedna od najboljih fudbalskih drama ikada.
    SPOJLR ALRT: LIVERPUL DOBIJA SLEDEĆU TEKMU REZULTATOM 1:0!

  19. Isto kao što ovaj kaže jebiga Aršavin, Stouk, rivale ukenjalo da daju u devedesetom tako i ja kažem jebiga 4-4 sa Evertonom kod kuće, kod kuće od Blekburna koji je ispao iz lige i Aguero i Džeko ga turili u zaustavnom. Mnogo ste mi subjektivni vi Liverpulovi navijači, ne sagledavate stvari realno uopšte.

  20. Evo i Grifin kaže da nema nezasluženih titula, šta baljezgate vas dvojica?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.