Премијер лига 13/14

  1. A nikad više nisam želeo da se popišamo po skorojevićima, ali jebiga šta da se radi. Jedino za Arsenal imam respekta.

  2. Ja nisam rek'o da je baksuznost kad ti jedan igrač stavi 4 komada. To se zove jebeni idiotluk, sve da je taj igrač jebeni Anri iz najboljih dana. Niko vam osim vas samih nije kriv što ste pukli protiv jebenog Blekburna i protiv Evertona. A što se tiče tih Šitijevih golova, e to je već baksuzluk par ekselans, ali kažem ti, baš zbog toga što ste gomilu tekmi dobijali u 90-im minutima (dosta puta i zasluženo, ali se to uobičajilo pa me zato nervira) mi je drago.

  3. Manco, ko ti drma kavez, matori?

  4. Šta pričaš koji kurac, ja povlačim paralele između te dve sezone i tako mu saopštavam da nije u pravu po pitanju onoga što je rekao za nezasluženu titulu Junajteda u Makeda sezoni. Nisam ja ni u jednom trenutku rekao da je Siti nezasluženo osvojio titulu već da ju je zaslužio koliko i Junajted.

  5. Aj se proziva neko sa mnom, nervozan sam jer smo očajno odradili prelazni rok.

    EDIT: Ali da nije navijač Arsenala jer njih gotivim, dajte nešto drugo.

  6. Vid ga stvarno Ozil u Arsenal... Opaaaaa... Ako, ako, bilo je i vrijeme, jebo ih stadion udupe.

  7. Nisam ja ni u jednom trenutku rekao da je Siti nezasluženo osvojio titulu već da ju je zaslužio koliko i Junajted.

    A 'de sam ja to rek'o da si ti rek'o da je Šiti nezasluženo uzeo titulu?

  8. Nemam pojma izgledalo mi kao da mi objašnjavaš nešto što sam ja već napisao pa da samim tim nisi razumeo šta sam rekao haha.

    Niko vam osim vas samih nije kriv što ste pukli protiv jebenog Blekburna i protiv Evertona.

    Ovde se stiče taj utisak.

  9. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/528047_411712318887689_869695864_n.jpg

    Hahahahah koma.

    EDIT: A sad vidim da je ovo od prošle sezone kad nije započeo prvu tekmu, mada se savršeno uklapa i u ovu situaciju.

  10. Pogrešno si protumačio. Ja sam se samo nadovezao na ono što si ti rek'o da ste ''baksuzno'' pukli protiv Blekburna i sjebali bodove protiv Evertona. Neće biti da je baksuzno već isključivo vašom krivicom. Kao što mi našom krivicom primimo 4 komada od Aršavina.

    Zasto jebeni Tomi Robredo pisa po Federeru?

    I tebe bi bol'o kurac da si osvojio dvajespet Vimbldambldorova da se jebavaš protiv tamo nekog Robreda. A on kad te dobije srećan k'o malo dete.

  11. Kao što mi našom krivicom primimo 4 komada od Aršavina.

    Hehehehehe... Sećam se tad naslova, meščini, u Press-u: Aršaavin - Liverpul 4:0 :)

  12. Sunce ti jebem Grifine. Nema veze. Nisam rekao da smo baksuzno pukli od Blekburna i Evertona. Ako se može reći da ste se vi baksuzno sjebali sa Aršavinom i Stoukom, može se reći i za nas isto. To sam rekao.

  13. Ja se savršeno dobro sećam Aršavinovog slavlja posle 4. gola.
    Problem je nastao jer nisam ja nego Benisijo rek'o da smo baksuzno primili 4 komada i za ono sranje protiv Stouka. Ja ti pričam da ni jedno ni drugo nije baksuzluk, ali nema veze.

  14. Znam ja šta je Benisijo rekao. I kažem ti da sam njemu pokušavao da dokažem da nije u pravu kroz te primere. Znači ako važi za vas, mora da važi i za nas. Ne možeš da kažeš da niste imali sreće protiv Arsenala i Stouka, a da smo mi turili golove u devedesetom i da ste zbog toga zaslužili titulu, a u isto vreme da kažeš da je Siti zaslužio titulu kad se nama desilo to sa Evertonom, Blekburnom i Aguerom i Džekom.

  15. Znam brate. :D Pusti me u kurac, moram i ja s nekim da se svađam dok potajno planiram kako da spalim jebenu Bugarsku. Ne ide mi s planom, jebežga, pa moram da unesem negde neku pometnju. ololo

  16. Tako da sve u svemu nema nezasluženih titula i baksuzluka hahah. Spali Raji Makedoniju, pička rekla da Lampard neće igrati prvu u Čelsiju, šatro pročitao u Blicu.

  17. Neću da spalim Makedoniju, to bre grčko, stilud. :D A ovu volgarsko-srbsko-cigansku mešavinu će dostavim na miru, neka se lože, simpatični su mi jako. Nego Bugare, BUGARE TREBA POBITI. Jeb'o im Berbatov majku da im jeb'o.

    pročitao u Blicu.

    = pročit'o u Kuriru.
    Elem, da ne bude oftopik, el zna neko kakav je onaj štoper što smo ga doveli iz Sportinga? Kapiram da nije loš baja...

  18. Ne znam da l' ste pisali vec, al pozajmica Koentraa u MU je izvisila

  19. Добро је Манчо, можда сам био превише субјективан и семантички непрецизан, али поента је у следећем - Ливерпул је више заслужио титулу у сезони 2008/2009. и Манчестер је имао доста среће да је освоји. Наравно, кад се одигра толико утакмица, срећа је другоразредни фактор утицаја и јесте глупо говорити да је незаслужено освојена титула. Али опет ми се чини да је Ливерпул показао више те године. Је л' Челси требао да освоји ЛШ пре две године? Није, испао би још од Наполија да није имао лудачку срећу.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.