Премијер лига 13/14

  1. kako je krenula sezona, čini se da će biti mnogo zanimljivija nego prethodnih nekoliko. Potrebno je po meni da prođe 15-ak kola da se iskristališe ko šta može, a ko ne ume. Eto Liverpul me obradovao dobrim startom, al ne smeš sebi dozvoliti poraz kući od Svetaca, ako hoćeš da se boriš za Ligu Šampiona. Ipak imaju pretanku klupu, i nemaju kapacitet za dalje domete. Siti je dobar, i biće sve bolji, i očekujem sam vrh od njih, možda čak i titulu. Junajted slab za sad i ako ne bude pojačanja na zimu ništa od top3 po meni. Ne mogu Runja i Persi da vuku sami celu sezonu. Murinjo se igra i eksperimentiše, al cenim da od 10. kola Čelzi kreće da pegla za ozbiljno. I još Arsenal, iznenađujuće sjajan, mada su uvek takvi na startu. Ako preguraju polusezonu na samom vrhu, možda se i uključe u borbu sa titulu na kraju. Venger dovođenjem Mesuta napravio najbolji posao još od dolaska Anrija. Totenhem i Everton su solidni, oni će se boriti za Ligu Evrope a možda čak i za Ligu Šampiona ako im se otvore karte.

  2. arsenal uvek bude u vrhu na pocetku,do pola nagura na vrhu kasnije padne.praksa vec milion godina.

  3. Arsenal u zadnjih nekoliko sezona nikad nije bio u vrhu, uvijek tu nanizaju poraza i nerješenih rezultata

  4. Arsenal u zadnjih nekoliko sezona nikad nije bio u vrhu, uvijek tu nanizaju poraza i nerješenih rezultata

    To... Ne znam šta trabunjaju ovi.. U poslednjih pet sezona Arsenal je najviše vremena u toku sezone provodio izmedju 3-5 mesta. Dve sezone za redom Totenhem je dugo vremena uvek ispred njih a neretko i Everton pa tek u drugom delu sezone Arsenal dodje do 4tog mesta..
    Seti se samo predprošle sezone kada je RvP vukao Arsenal i kad ih je guzio ManUtd. Mislim da su u oktobru ili u novembru bili na 11tom mestu.

    Ako povrede ključnih igrača zaobidju Arsenal (a pod ključne da stavim Ozila, Žirua i Remzija) može da se priča o borbi za titulu.

  5. Remzi skroz izludio. Prošle sezone u svim takmičenjima 54 meča - 4 gola, ove sezone 9 mečeva - 8 golova, uključujući i ovu sad utakmicu.

  6. Konacno Arsenal dobro da otvori sezonu, a ostali favoriti da zaseru. Pocetak koji obecava. Najsladje je kako Ljancester fula, a to je tek pocetak velike krize.

  7. AME ZGRAN'O ONAJ KLINJO, JEB'O GA ĆAĆIN ĆAĆA. Mali rodijo. Samo se nadam da će Liverpul sutra da dobije, ma kako igrali, i da se još koji dan nadam da će od njih nekad biti neki kurac.

  8. Bitna pobeda. Niko se nije naigrao kod ovije labudova.. Jebena je to ekipa, pogotovo što igra tu tika taku sa ziljion pasova, pa sjebu i jače timove a kamoli neke Sandrelende i Stoukove..
    Remzi oplodio. Gnabri je sjajan bio danas. I dalje tvrdim da je najslabija karika Arsenal Tio Volkot.. Brzina i ništa više.

    Ali, vraća se Kazorla, pa će biti zanimljivo videti njega i Ozila, još kad se vradi Podolski za sedmicu ili dve... DAJTE BAJERN DA SE IGRAMOOO!!!!!

  9. Bravo za Arsenal, odlicno otvaranje sezone. Videcemo kako cete se pokazati protiv jakih ekipa. Drago mi je sto su Mancesteri popusili, narocito Junajted. Trenutno nemaju igru ni za top4 i nadam se da ce tako ostati. Valjda Liverpul dobija danas, red je majku mu.

  10. Da li je Moses sebicniji od Staridza i Suareza zajedno? Koji kurac?

  11. Биће скоро пропаст свијета- Ливерпул дао гол у посљедњих 20 минута. Ја се не сјећам кад је то био случај посљедњи пут.

    Суарез, све ти опраштамо, само решетај! Јул невр вок алон!

  12. Kako se oseca povratak Suareza odmah. Odlicna saradnja sa Staridzom, koji je igrac utakmice definitivno. Akcija kod drugog gola Liverpula prava lepotica. Henderson jedan od losijih, upropastio je dve-tri obecavajuce akcije. Sve u svemu, zadovoljan sam.

  13. Још Глен Џонсон да се опорави, биће уживање гледати такав Ливерпул.

  14. Şandrlendu ne gine čempionšip

  15. J E B A L I S M O S A N D E R L E N D O A

  16. Lani su se svi naslađivali Arsenalu, zato sad navijači Arsenala imaju legitimno pravo da se i oni naslađuju

  17. Jebote, kad se oporavi Koutinjo, pa kad Hendersona izbace iz igre, bice to lepo. A u odbrani, Traore i Dzonson kad se vrate, sta onda? Neko ce da visi... Ja bih Turea i Sakoa ostavio u sredini, Traore levo, Dzonson desno. Mada, to je onda 4 crnca u odbrani, ne valja...I plus Moses i Staridz, to je vec 6-previse. Dovoljna su nam 3. Znaci Moses aut, jer je sebican, Henderson ostaje, jebi ga, Skrtel in, Sako do se ne uklopi lepo, ulazi sa klupe, Dzonson nije kao ugalj crn, pa moze da prodje, i Traorea cemo nekako da provucemo..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.