Премијер лига 13/14

  1. Kakva utakmica, valjda se mnogo uželeli fudbala posle 2 nedelje lolo
    Moglo je ovo ubedljivije da bude, Minjole ih spas'o mnogo

  2. Каква утакмица, мајко мила. Да Премијер лига има бар организовано навијање као у немачкој барем, мислим да комотно не бих имао потребу да гледам било коју другу лигу, рачунајући и ЛШ.

  3. Upravo tako, ovo je glupo, samo kad je gol navijanje, celu utakmicu tišina
    Čast izuzecima

  4. Још једна одлична утакмица у најјачој лиги на свету. Што рече коментатор, напади се смењују ко на кошаркашкој текми, брутално нема шта. Сад се уздам да Саутемптон може да откине бод Арсеналу, да нам не одмакну..

  5. Au kakva tekma, i to sam gledao samo poslednjih 20-ak min. Ovih 20 min uzbudljivije nego cela zadnja ls utakmica sto sam gledao.
    Na kraju se everton usrao, mogli su da se odbrane, al jbg. Izgleda da je njihov nekvalitet pozadi presudio. Ko je onaj Stouns jebote?
    Uglavnom, odlicna tekma.

  6. Погледајте профил људи који седе на трибинама па ће вам бити јасније у вези навијања.

  7. koga boli kurac da li neko navija ako je dobra tekma.

  8. Sanitarni čvor
    koga boli kurac da li neko navija ako je dobra tekma.

    Увек је већи доживљај кад се чује публика, не разумем шта је ту спорно. Не кажем ја да то убија доживљај, баш напротив. Пре бих гледао Норич-ВБА него пренос наше лиге на тевеу.

  9. dobra tekma,a zamerka sto se niko nije drao sa tribina k'o manijak.ne treba nam nista dati.

  10. Jebo te el klasiko šta je derbi mersesajda. Svake sezone oni dobro odigraju. Najrealniji rezultat. Arsenal ode na +4 kad sad ugazi svece

  11. Sanitarni čvor
    dobra tekma,a zamerka sto se niko nije drao sa tribina k'o manijak.ne treba nam nista dati.

    Лупаш као максим по дивизији. Не причам о дрању, причам о навијању.

  12. Kakva luda tekma ne pamtim kad sam zadnji put gledao ovako dobar fudbal!

  13. Kako bih voleo da dobijem mogućnost da polomim noge Alenu i Hendersonu.

  14. Ја не могу да верујем да неко има срца да прича о навијању после овакве текме :(
    Пеки, енглеска публика зна да награди сваки клизећи старт, добар шут, продор итд и то је сасвим довољно. И они певају, и они прослављају голове, не видим шта је толика предност навијања у Немачкој или Србији у односу на Енглезе? Шта, немају довољно застава, бакљи и димних бомби? Није то суштина..

  15. Ја не могу да верујем да неко има срца да прича о навијању после овакве текме :(

    Нисам имао намеру да причам о томе, случајно је испало. Само гледам то са те стране јер ми је то омиљена лига, само њу и пратим и гледам, и то је једина ситница која јој фали да буде савршена. Не бакље и остало. Погледај снимке навијања Ливерпула пре 40-50 година и биће ти јасно о чему причам. Или навијања било ког клуба пре него што је то забрањено. Нису они никад имали димне бомбе и сличне ствари, само стајање и певање и то је то.

  16. Лупаш као максим по дивизији. Не причам о дрању, причам о навијању.

    posle ovako dobrog fudbala ti kenjas o navijanju?
    kamo srece da se nase tekema gledaju na takav nacin...

  17. posle ovako dobrog fudbala ti kenjas o navijanju?

    Причам о Премијер лиги генерално. Шта треба да радим после ОВАКО доброг фубала? Да нађем слику Лејтона Бејнса и да га издркам, шта? Да гледам снимак и пипкам се? Добар фудбал - добар фудбал, нормална појава, шта курац.

  18. Jednu stvar da vas pitam, je l' Miraljas bio u ofsajdu kod drugog gola (u trenutku kad je upućen prvi šut)? Je l' obratio neko pažnju na to?

  19. Причам о Премијер лиги генерално. Шта треба да радим после ОВАКО доброг фубала? Да нађем слику Лејтона Бејнса и да га издркам, шта? Да гледам снимак и пипкам се? Добар фудбал - добар фудбал, нормална појава, шта курац.

    ako te pali da drkas na tipove,tvoja stvar.da engleska ima organizovano navijanje ne bi gledao ostale lige...sta to znaci?englesku zbog fudbala,a u ostalim gledas navijace?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.