Премијер лига 13/14

  1. Mislim da je bio u liniji al ja navijam za Everton pa nemoj da me držiš za reč.

  2. Да, Енглези због фудбала, искључиво. ЛШ гледам јер је наводно спектакл, па због тог комплетног доживљаја. Остале лиге ме боли патка да гледам.

  3. Švabe isto igraju vrhunski fudbal ako ovako nastave biće rame uz rame sa Englezima.

  4. Е да, ту мора се сложимо, а и заборавио то да кажем. Швабе јебу. ХСВ убералес!

  5. dobro je da gledas fudbal zato sto je navodno spektakl.mos da gledas i ja imam talenat,ima puno sljastecih detalja...

  6. Добро, времена се мењају, Енглези су се много смирили од тад, то јесте чињеница, само мени то не смета толико. Ево неки дан се Мурињо жалио на навијање на Бриџу, контам ја шта хоћеш да кажеш, просто ту је сад све више богаташа и позера који се не разумеју у фудбал и дођу да буду "виђени". Могуће је да и то утиче на атмосферу али то је све занемарљиво када видим овакву текму :)

  7. МУРИЊО ИДИ ГЛЕДАЈ ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ АКО ТИ СЕ НЕ СВИЂА НА БРИЏУ

  8. Треба гледати Звезду данас после овог, муке Исусове џД

  9. bice super navijanje...

  10. dajte dobar strim za arsenal-sautempton

  11. http://www.livestream365.com/sr/arsenal-southampton-fc

    Ako vam treba neki stream samo idite na tv.utakmica.rs tamo skoro uvek ima.

  12. Sve ti svece jebem, kakva tekma! I stvarno je najpravediniji rezultat iks. Hendersona poslati u neku mentalno razvojnu ligu vrste beloruska a na Alena se samo izdrati k'o na majmuna jer promaši onakvu priliku. I koliko sam se jebeno zgranuo kad sam posle nekog prekida video da Džonson čuva Lukakua. Jebemumater, čo'ek ima fazon 100 kila (po nekim podacima 94, što mu dođe k'o Džonson i Flanagan zajedno) i 190 cm visinu. Ako njega ne treba štoper da čuva, stvarno ne znam koga treba. Kapiram da su pokrivali Distana i Džagelku, ali realno, mogao je Džagelku neko drugi da uzme. Ali dobro sad, ne vredi pametovati kad je sve već završeno. Dobro je da je bar bod izvučen, iako su mogli i da pobede. Mada, mogao je i Everton. Sve u svemu, briljantna utakmica, podela bodova, sve kako treba. Samo da ispodobijamo ove Norviče i Vesthemove i te pičke materine i onda šta uradimo na onim gostovanjima, uradili smo.
    Strimiša za Sautempton:
    http://www.streamoftheday.com/player.php?stream=1&type=veetle
    Artur Boruc je definitivno na nekim neviđenim drogama. DA LI JE JEBENO REALAN LIK?!

  13. Ahahaha šta uradi Boruc.

  14. Sjebao Rodzers sto je ostavio Turea na klupi, Skrtel kriv za prvi gol realno. Drugo poluvreme ne odgledah, ali kapiram da bih ih pohapsio crnjo! :D

  15. Utakmica sezone za sada. Moram da priznam da je realan rezultat na kraju. Minjole madjija, igrac utakmice po mom misljenju. Ono sto cudi je sto je Rodzers izasao sa Agerom i Skrtelom kao stoperima kada se zna da se oni muce sa fizicki dominantnim igracima tipa Lukaku. Da je igrao Sako, mislim da ne bi Lukaku imao onoliko prostora da da dva gola i upropasti jos 2-3 sanse. Sredina terena najveci problem. Flanagan solidan, prijatno iznenadjenje.

  16. Arsenal na +4 opa. Na ovim tekmama se osvajaju titule

  17. Много смо прејаки! Велико хвала господине Боруче уз постер:

    http://vukajlija.com/zabava/posteri/648357 ;)