Премијер лига 13/14

  1. Je li gledao neko Arsenal? Vidim da je Podolski poceo centralno, pa me zanima moze li on to stvarno da iznese. Izgleda nije nesto posebno odigrao. Mozda jer je tesko igrati tako kljucnu poziciju nakon 4 mjeseca... Mozda je ipak Volkot bolji za to mjesto, jer samo daje golove otkako se vratio.

    I je li igra bila toliko losa da jebeni Bendtner mora da spasava?

    Podolski je slabo i dobijao lopte, Kardif se dobro zatvorio pa vezni red nije mogao da šalje upotrebljive lopte napadu. Vidi se da mnogo fale Ozil i Remzi, ovako sa dva zadnja vezna, Kazorlom van forme teško se probijao bunker. Ja sam na poluvremenu bio ubeđen da će da ostane 0:0 do kraja, toliko su igrali bez ideje. Malo je bolje izgledalo kad su ušli Rosicki i Bendtner al' opet se igralo bez neke prave šanse, najbolju imao Mertezaker posle kornera kad je sam s 5 metara promašio. Sva sreća pa ga dade onaj panj. Sve u svemu, jedan kvalitetan napadač mora da se dovede, ovako se mnogo zavisi od Žirua i njegove forme.

  2. Gledao sam ja Arsenal. Pa igrali su klasicno onako kako oni igraju, s tim da je umesto zirua igrao podolski, i nije se bas najbolje snasao, iskreno. Bolji je bio npr. u onoj protiv vest hema, kada je igrao levo krilo.
    Napadali su non stop, i ovako na oko je delovalo kao da imaju posed bar 70%, znaci lopta je sve vreme u njihovom posedu, ali nista do samog kraja. Oko 70-og min, tako nesto, izasli su flamini i podolski, a usli bendtner i rosicki, i posle su maltene igrane viktorije, ali nikako da naprave neku akciju, a i ovi su se dobro branili. Na kraju na odbitak bendtner dao gol, a posle i volkot.

  3. Ne mogu da verujem da se Ljancester bas toliko srozao. Ocekivao sam remi, bio uveren u to, ali da izgube od Totenhema, ekipe koja ima kompleks od 5 timova u PL, to me je iznenadilo. Ne mogu reci neprijatno, jer sam gadljiv na oba ova kluba, ali nije lako iznenaditi velikog poznavaoca fudbala, mene.
    Sve u svemu, ja sam i dalje nezadovoljan, jeste bitna bila pobeda Arsenala u Njukaslu, ali morao se Celsi tuci u glavu na Emiratima, iz 150 razloga. Ove sitnije ekipe da ne komentarisem, dokle god se ne prosipaju bodovi, odlicno je.

  4. Sto se jedinstva tice, definitivno su im potrebna pojacanja. I da je murinjo dosao umesto mojesa, mislim da ne bi bili u boljoj situaciji. Odbrana katastrofa danas, ne racunajuci vidaru. Na evru nisam obracao paznju previse, ali smoling i valensija su zasrali danas.

    COYG

  5. Totenhem je fazon Vojvodine kod nas.

  6. Totenhem sa novim trenerom i dva spica u napadu igra dosta bolje.

  7. Jes keve mi...

    Može da opegla ove bolje timove, i pukne od tipa Javora ( NjestHema)...

    Mada voši niko nije opalio petardu

  8. Pa taj fazon.
    Doduše, primili su 3 od Jagodine, što ti u našoj ligi dođe k'o petarda.

  9. Titula se osvaja protiv burekdžiskih ekipa, a Arsenal u tom pogledu gura odlično, pa bilo bi lepo za promenu majku mu, a i fina su ekipica, nije ovo slučajno ili da ih sere.

  10. Solskjer trener Kardifa! Sad navijam da ostanu u ligi.

  11. Solskjer trener Kardifa! Sad navijam da ostanu u ligi.

    Takođe. Biće sreće da uzme Jedinstvo da trenira, ima više šlifa neg' ovaj magarac.

  12. Ole Govnar izbacio Njukasl iz FA kupa, i to u gostima! Arsenal starim kompleksasima Totenhemu pokazao gde im je mesto.

  13. Notingem Forest O JE BO Njest Hema, nema veze što je bio mešoviti sastav, pukla petarda! Kako su igrali, bila bi prava šteta da ne uđu u Premijeršip. I Derbi se hrabro borio sa Čelsijem.

  14. Čekicari su u jebenoj situaciji, ako sljedecu tekmu ne dobiju mislim da je vrijeme da Big Sem dobije otkaz.

  15. Ne bih voleo da ispadnu oni, al' ako ovako nastave...

  16. Mojese, brate, idi kući.
    Čovek izjavljuje da za njih nema prelaznog roka, a ne može da se sastavi, odbrana mu igra k'o Zvezdina.

    Boni iz Svonsija je zverina, mogao bi komotno da igra u Arsenalu npr.

  17. Inace, Alerdajs je 13-ti najplaceniji trener na svetu, deli mesto sa selektorom engleske.

    http://mondo.rs/a649371/Sport/Fudbal/Alardajsa-placaju-kao-selektora-Engleske.html

  18. Ovo Jedinstvo postaje jako jako smješna ekipa.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.