Банован/а си VI

1. Banovan si jel i ja tako mislim, ali u njenom profilu pise drugacije.

2. Banovan si jer profil deli sa bratom, ali se samo ona igra na forumu.

3. Banovan si jel si mi dao inspiraciju, hteo sam da kazem da si banovan jel su dve glave pametnije od jedne, i nastade definicija :)

4. Banovan si zato sto si motika :)

5. Banovana si jel ne znam za bolje :)

6. Banovan si jer treba da si srecan zato sto je u pitanju motika..zamisli da je u pitanju govnjava motka...muko moja tad bi rekao od ovog gore ne moz biti
    * i naravno banujem te ukoliko ti je moj post nerazumljiv... :)))

7. Banovana si jel ko nosi motiku, taj drzi govnjivu motku za cist kraj te batine! :)

8. Banovan si jer mislis na batina, sram te izjeo postao si nasilnik :))) e zato te banujem :)

9. Banovana si jel sam sad u zemlju od srama propao i istu okopavam :)

10. Banovan si zato sto je motika za okopavanje a ne za udaranje i zato sto te nece sad oprati ni Dunav ni Sava..dzabe zemlja i zato ti sledi jedan ban. I naravno ide ban ukoliko ne obecas da ces biti fin :))

11. Banovana si iz pristojnosti, a i samo da ti pokazem koliko mogu da budem bezobrazan.

12. Banovan si iz ciste dobrodusnosti jer ja mogu da budem opako bezobrazna al necu :p

13. Banovana si jer si se oporavila od proklete povrede :)

14. Banovan si jer sam prekjuče dao "pet lakih komada".

15. Banovan si jer sad uvideh da me ovde smatraju nekom linjavom zavodnicom :(

16. Banovana si jer nisi linjava.

17. Banovan si jer si realan.

18. Banovan si jer si nerealan:)

19. Banovana si jer si i ti zavodnica.

20. Banovan si što nisaaaam.To samo spika moj šarm:)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.