Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovan si jer sam sinoć posle fudbala popio samo 2 mala točena.
Banovan si jer pijes ko zena
Banovana si jer mi nisi rekla da sam lep kao devojka.
Banovan si zato sto nisi lep ko djevojka
Banovana si jer mi razbijaš iluzije.
Banovan si jer si imao iluzije
Banovana si jer je to za mene bila realnost, kao i ovaj drugar pored mene...
Banovan si zato sto...na znam zasto ali banujem te jer moram da se vratim obavezama.. :)))
I ja se obavezah, tako da si banovana.
Banovan si, jer si se obeznanio od pića.
Banovana si jer je to ekstremno redak događaj.
Banovan si jer imas meru.
Banovan si jer da imam sada bih radio...
Banovani ste vas dvojica :P razlog: jer mi se oce
Banovana si jer ti se oce...a mi nismo blizu :)
Banovan si jer mi je dosadno
Banovana si jer uvek mozes malkice da se "poigras" :)))
banovan si jer mi se ne igra
Banovana si da bi se malo oraspolozila...mnogo si bre nikakva danas :)
Banovan si jer sam sad dobre volje :)))