Предлог- забрана "отерах у популарне" коментара

1. nesss imam jedno pitanje za tebe, esi ti autor telefonskih zaebavancija (u pitanju je neki ness production, sad dal je sa dva s ili 3 ne sećam se odavno je bilo), kao ide razgovor treba mi Caka a onda se javi njen ćale i taj Ness (ili nesss) krene konju jedan, ološe i počasti ga dobrano, mnogo smešna stvar.

2. Pa, nisi mi tašta, ne možeš ni biti. Moja tašta je heroj NOR-a. Ti si mi eventualno kao tetka jedna dalja, i nju sve interesuje što se zbiva u komšilaku.

Е ако је то тетка коју занимају само геј рекламне ствари у комшилуку, та сам. ДОЂИ ЉУБИ ТЕТА! http://www.clickforjokes.com/wp-content/uploads/2010/08/WannaKiss.gif

3. ovo skro\z treba ukinuti
    mislim da se stvarno mnogo mulja
    stalno jedni te isti autori,a defke su njah...
    ja tebi plus,ti meni i ti fazoni...
    ciganija

4. Кајзен је прилично досадан лик.

5. Još jedan problem u vezi popularnih je što guše najnovije definicije. Već neko vreme odlične definicije završavaju dan sa skorom 8:0, 9:0.....

6. Još jedan problem u vezi popularnih je što guše najnovije definicije. Već neko vreme odlične definicije završavaju dan sa skorom 8:0, 9:0.....

to da, poslednja odabrana mi je imala 180 ocena a popularna 200.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.