Предлог- забрана "отерах у популарне" коментара

1. nesss imam jedno pitanje za tebe, esi ti autor telefonskih zaebavancija (u pitanju je neki ness production, sad dal je sa dva s ili 3 ne sećam se odavno je bilo), kao ide razgovor treba mi Caka a onda se javi njen ćale i taj Ness (ili nesss) krene konju jedan, ološe i počasti ga dobrano, mnogo smešna stvar.

2. Pa, nisi mi tašta, ne možeš ni biti. Moja tašta je heroj NOR-a. Ti si mi eventualno kao tetka jedna dalja, i nju sve interesuje što se zbiva u komšilaku.

Е ако је то тетка коју занимају само геј рекламне ствари у комшилуку, та сам. ДОЂИ ЉУБИ ТЕТА! http://www.clickforjokes.com/wp-content/uploads/2010/08/WannaKiss.gif

3. ovo skro\z treba ukinuti
    mislim da se stvarno mnogo mulja
    stalno jedni te isti autori,a defke su njah...
    ja tebi plus,ti meni i ti fazoni...
    ciganija

4. Кајзен је прилично досадан лик.

5. Još jedan problem u vezi popularnih je što guše najnovije definicije. Već neko vreme odlične definicije završavaju dan sa skorom 8:0, 9:0.....

6. Još jedan problem u vezi popularnih je što guše najnovije definicije. Već neko vreme odlične definicije završavaju dan sa skorom 8:0, 9:0.....

to da, poslednja odabrana mi je imala 180 ocena a popularna 200.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.