Prijava

Руски Миле Китић. Додуше, са правом китом, осведочени КГБеовац. Матор је, испушен, наложен на себе као ЈК, Маријана Матеус и она дизајнерка Веверица Ракочевић. Заљубишка се матори Путко у себе више него Жути Бокица, што га сменија ЛасЂи Лопов.
Овди ће да блатимо Путинку, ко сме и ко је довољно луд, јер дефинитивно лик претерује. Јест да је јебо сибирског медведа, јер га је меда замолио, и јест да Путинка има црни појас (има га и Тома ГроБар, па шта?), јест да сви објекти од којих се удаљава изгледају као да ће експлодирати, АЛИ КОГА ВИШЕ БОЛЕ КУРАЦ?
Капирамо да је зајебао и Чак Нориса по зајебаности, но, ред је да мало одмори од објектива и насловних страна.
И још сам попиздео и огорчен сам на Путина јер се замерио гејохохомо популацији, као нешто их забрањује, а имам утисак да би самог себе појебао колико се воли.
Волим ја Русију, али не волим да ми неки маторац парадира кад год чујем нешто о тој земљи. Као што не волим ни да ми гологузи пешкирићи и оне мушкараче парадирају. Све би ја то забранио и послао да копају канале. Ајд сад, пуцајте на Путина.

Зато што је Леми испушио одавно, реално треба да иде у дом за старе.

Što da pucamo? Kad Rusi kažu: "Branićemo Kosovo, ali samo ako vi to želite", i ja ću da volim Putina, samo ako je Rusima dobar. Šta me briga. Rusi generalno vole da ih gazi čizma i oplete knuta, samo tako postižu dobre rezultate, kad su kampanjci. Istorijska činjenica. Narod mazohističan po prirodi. Još, svaki Rus sa dušom koji je išta pametno uradio za čovečanstvo uradio je to uprkos, a ne zahvaljujući vlasti u svojoj zemlji. A ipak, mnogo ih se provuče pa uradi nešto genijalno, makar posle bežali na Zapad. Zato, neka Putina. Mogu samo da žalim što je suviše mlak, ne izvlači dovoljno iz mazohističkih duša svojih podanika.

Руси су говна.

Treba nam svima jedan takav. Kakva kurčeva demokratija?

Onda su i Srbi govna. Al sitna. Brabonjci.

Rusi su mazohisti.
Ako je njima dobar ne vidim zašto bi meni smetao.

Ako prelistaš teme na forumu u zadnjih desetak dana, složićeš se samnom...

``svaki Rus sa dušom koji je išta pametno uradio za čovečanstvo uradio je to uprkos, a ne zahvaljujući vlasti u svojoj zemlji`` - чуо сам овакве коментаре о Србима од покатоличених Срба усташоидних обољења (не кажем да си ти такав, него где сам то чуо). Али, зар се напредак човечанства управо и не заснива на томе да се свет мења УПРКОС а не захваљујући власти/друштву? То је трагедија свих умних људи, без изузетка.

Наравно да смо говна, али ово је тема о Русима.

ЈеаБич, није Слоба/Путин крив, ми смо говна. Јел то та филофозија?

Duhovit neki decxko sa trolovskom težnjom.

Али, зар се напредак човечанства управо и не заснива на томе да се свет мења УПРКОС а не захваљујући власти/друштву?

Ne znam za ustaše i Srbe, mislim da ta ustaška propaganda nije tačna... Al kad bi se napravila lista naroda koji su ubijali, mučili i proganjali pametne među sobom, Rusi bi bili prvi. Onda deset praznih mesta, onda Švabe, posle sto praznih mesta, pa ne znam onda ko.

Наравно да смо говна, али ово је тема о Русима.

Koji si ti šovinista :)

Нисам шовиниста, ја мрзим све народе подједнако.

Pa ti si onda osvešćeni anarhista! Druže! Imaš PVT, pravimo novu ćeliju, fašističke policijske svinje su uhapsile druga Gvozdenog i smrtno ranile druga Karbonarea.

Па, највише су паметних прогонили и побили Кинези, па Камбоџанци (Пол Пот) али за Русе дефинитивно грешиш. Петар Велики је и сам ишао у Холандију прерушен у бродоградитеља да би научио како се праве бродови.

Рихо, није ни духовито ни троловски, заиста decxko из Москве почиње да планинари на полном органу својим позерством.

Па, највише су паметних прогонили и побили Кинези, па Камбоџанци (Пол Пот) али за Русе дефинитивно грешиш.

Daj listu tih pametnih Kineza i Kambodžanaca, a ja ću zatim Rusa. Mrzi me ovako teoretski da se preganjam. Mislim na ljude koji su bili poznati i priznati u svetu, pre i posle svog stradanja, a ne neku apstraktnu masu ugnjetenih.

Овај Грањка као да је ванбрачно дете ВејвРејдера и Вучице јебеш ми све

Е, јебо те Лимару, па једва знам да изговорим имена пет кинеских филозофа, а камо ли да ти дам и листу истих. Ниједан професор на факсу није могао да ми одговори зашто о Истоку (Кини, Индији и Јапану) ништа не знам и не учимо, а те три земље чине најстарије цивилизације на свету (и данас чине готово 70% укупног становништва планете).