Приједлог: ЖАЈК СВУДА

1. Е овако. Стварно ми нису јасни ови цитати и коментари неких небитних људи о сајту на дну странице. Није да ми нешто сметају али и који ће курац?

Пошто контам да нешто ипак мора да стоји на дну, предлажем да се те глупости замене с нечим квалитетним и духовитим, тј. Жајковим вицевима. Да не објашњавам много, свако ко је имао ту привилегију да прочита неки од излива хумора овог младог аутора, зна о чему причам.

Наравно, Жајк би могао да уређује сам дно странице и да убацује неке нове провале, итд.

ЈЕБЕ МИ СЕ МНОГО ЗА МИШЉЕЊЕ МАЈСИТИФОРУМА, ДАЈТЕ ЖАЈКА!

2. prepodrzavam
    zhajk je jebeni bog i zasluzan je za mnoge moje momente smeha do suza,cak i kacam bil u kanalu

3. Prijedor, ne prijedlog.

4. Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma! Ščuo!?!

5. Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma! Ščuo!?!

Deda Mraz deli poklone na ulici i medјu okupljenim ljudima bio i Ciga. Pita Deda Mraz:
    - Ko hoće auto?
    Ciga kaže:
    - Ja ću.
    Pita dalje:
    - Ko hoće zlato?
    Ciga se opet javlja.
    - Ko hoće računar?
    Ciga:
    - Ja ću.
    Deda Mraz, već iznerviran, drekne:
    - Ko hoće batina?
    Ciga kaže:
    - De ljudi, uzmite nešto i vi, ne samo ja

ШТА 'Ш САД, А?

6. "Da. Definitivno dobra fora, svaka čast onom koji je smišljaše. Respect Самхаин."
    MyCity Forum | 21.Avgust 2079.

7. ШТА 'Ш САД, А?

Ma samo da kažem da Žajka znam. Lično! On mora u vr' strane.

8. ZA A MOGO BI KAIZEN DA NABUDZI I LINK KA NJEGOVIM NAJNOVIJIM KOMENTARIMA I POSTOVIMA NA DNU STRANICE

9. Kada Žajk napiše vic, ja se od srca nasmejem, YOLO!

10. ДА, ДА, НА ВРХ. И ТАЈ ЛИНК ЈЕ ДОБРА ИДЕЈА, МАДА БИ ВАЉАЛО ДА ИЗЛАЗИ У ОБАВЕШТЕЊИМА К'О НА ФЕЈСУ. ТО ЈЕ НЕКО РАНИЈЕ ПРЕДЛАГАО, САД ПОСТОЈИ ДОБАР РАЗЛОГ ДА СЕ ОСТВАРИ.

11. Šta Šana kaže o ovome

12. Нека уместо реклама излазе слике Жајкових тикета квота 3 уплата 150!

13. e a ima neka rima
    tako nesto ide ima 4 reci a zadnja je SVUDA
    xxx xxx xxx SVUDA

14. DA DA DA
    BILO KUDA ** (E SAD NE ZNAM KO) SVUDA

15. EVO VAMA JEDAN SUNĐER BOB KARTON!

16. Šta Šana kaže o ovome

Отвара му пут ка њеној "Црној Африци"..
    Иначе ко не зна, тако Шана тепа својој мачкици.

Могао је Каизен да врати белу Вукајлију, и уместо рандом дефки да качи рандом Жајкове постове и коментаре, а са десне стране да буде одрађено ко на тњитеру и само Жајкове одвале шчета.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.