Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
isto tako mićko samo sa skrivanjem,štekovi i to.
Ponekad podsvesno razmišljam o takvim sranjima, ali nikad ne bih uradio to.
Ja često u periodu kad igram neku pucačinu, uhvatim sebe kako razmišljam na koji bih način recimo proturio granatu negde, da l' da bacam ručno, ili iz grenejd launčera, pod kojim uglom da bacim, da li će unutra sve da ih pobije, sa čim posle da uskočim unutra, sačmarom ili nekim rejl ganom, itd... Pogotovo kad čekam u nekoj državnoj instituciji, ispred nekih poluotvorenih vrata na kojima piše PAUZA...
Tу иде неки смртоносни гас, Валдемаре...
Mićko el Asad :)
Mislim o tome kako uvijek kad mi je neko okrenut ledjima mislim kako ce naglo da se okrene jer me ne vidi i da ce me tako udariti. A pogotovo ako nosim nesto vruce, kafu, caj...
A voliš ti kad te udare?
Ja sam jedno vreme razmišljala kako davim nekog klavirskom žicom. Iznerviram se i baš ta klavirska žica mi na pameti. Čudno je to, ali filmovi su krivi... I Džejms je gledao Betmena, ali nije obratio pažnju.
Ne mislim, samo da napišem ovo. Jeste.
http://web209.area-1.ch/interviews/_images/hitman_blood_money.jpg
Tи познат овај чика? :Д
Ne, Champy. Naravno da ne.
Ne, naravno da ne!!
:)
tajna pričljivog crva tajna pričljivog crva tajna pričljivog crva tajna pričljivog crva TAJNA PRIČLJIVOG CRVA!!!"!
KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ŽIVOT otac tadija
a kad dođe do zapleta ona pade na desni kuk, sveska se oslobodi njene šake, možda zato što sveska nije bila ljubitelj stare, ispucale kože, i odleprša skroz do kamina, odskakuta do samog oboda vatre i oganj krenu da nagriza prvo korice a potom i švrakopisom ispisane prve, jedine i najbitnije strane sveske sa uskim i širokim redovima u kojoj je bilo poslednje pismo majci koje je slao. poslednje, jer je jedan lik, ma znaš ga sigurno, Živko de la Penja, sedmi po redu batler prve, po godinama naravno, vile izgrađene na obali mora u tom kraju Zadra, otkrio mobilni telefon, da daaa! kao i svaki revolucionaran paket ideja, i ovaj je njemu pao sa neba pravo na um, samo zbog toga što je živio u takvom vremenu, kada je mobilni telefon bio potreban čovječanstvu, da ne bi prslo zglavom. bapske priče kažu da će njegov unuk svijetu donijeti mnogo uslužniju, bitniju i jeftiniju stvar. one do sad nisu pravile strašne greške u svojim procjenama. zapravo, to društvo baba ima samo jednu, ako se to uopšte greškom nazvati može: ćerima tajnu zanata nisu prenijele. istini za volju, probale su, ali ćerke uzele te telefone u ruke i tapija, ni prostu rečenicu ne mogu da sastave.
da li će njegov unuk, njegova dika, prika i svastika, doprinjeti da se niz od pesto tačnih proročanstava nastavi? vrijeme će pokazati. vrijeme u kojem on bude živio.
tetrapod
Богами како си кренуо, на крају ће тебе неко да изудара.
Kad vidim da je neko šerovao ovo na FB-u, brišem ga automatski.
Нисам глуп, али брзо учим.
Nešto mislim, da li je frizer transseksualac u stvari muško-ženski frizer? Nešto ovako.
http://farm9.static.flickr.com/8294/7878681236_a62fa2d18e.jpg
Svaki put kad vidim natpis MUŠKO-ŽENSKI FRIZER na lokalu, setim se onog lamberdžek frizera iz Pajtonovaca i smejem se na ulici kao lud sam sa sobom.
I mislim da ne postoji nijedna sekunda u vremenu u kojoj se bar na jednoj televiziji ne prikazuje Seks i grad.
nisu nas dovoljno bombardovali!!!!!490235